Ντενίζ Χαραλάμπους: «Η Σαμ απ' ότι φαίνεται κατά βάθος είναι καλόκαρδη»
Media

Ντενίζ Χαραλάμπους: «Η Σαμ απ' ότι φαίνεται κατά βάθος είναι καλόκαρδη»

Η Ντενίζ Χαραλάμπους ξεκίνησε με έναν… βοηθητικό ρόλο στην σειρά Ρουά Ματ και πλέον είναι βασική. 

-Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά;

«Εντελώς τυχαία. Δέχτηκα ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από την παραγωγή και με ρώτησαν αν θέλω να παίξω σαν κομπάρσοι για λίγες σκηνές στο ρόλο της οικιακής βοηθού του Γιώργου Ιωάννου. Ήμουν διστακτική. γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο, τελικά όμως οι λίγες σκηνές έγιναν κανονικός ρόλος και να 'μαι εδώ» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.

-Παρ' όλα αυτά, καταφέρατε και πήρατε το «πράσινα φως» για δεύτερη χρονιά. Πωw αισθάνεσαι;

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που. θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω και για δεύτερη χρονιά στο «Ρουά Ματ», δουλεύοντας πλάι σε ξεχωριστούς ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκα όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι να έχουμε ακόμα καλύτερη χρονιά, γεμάτη επιτυχίες»

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει;

«Η πρώτη μου σκηνή στη σειρά! Χωρίς καμία πείρα στο χώρο αυτό μπροστά σε αξιόλογους ηθοποιούς τους οποίους μερικούς παρακολουθούσα από μικρή στην τηλεόραση, να παίζω στο σετ λες και δεν γινόταν τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη τη στιγμή ήταν ότι ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!»

-Τελικά, τι χαρακτήρας είναι η Σαμ;

«Η Σαμ είναι μια κοπέλα που πέρασε πολύ δύσκολα, την έσπρωξαν στην πορνεία με το ζόρι. τη βασάνιζαν και την εκμεταλλεύονταν με το χειρότερο τρόπο. Οι φοβίες και οι απειλεί που δεχόταν την παρέσυραν να κάνει φρικτό πράγμα. Παρ' όλα αυτό η Σαμ, απ' ότι φαίνεται, κατά βάθος είναι καλόκαρδη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved