Grand Prix Ιαπωνίας στον Alpha
Media

Grand Prix Ιαπωνίας στον Alpha

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1.

Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Δεκαεννιά Grand Prix. Δεκαεννιά Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ο μαγικός κόσμος της Formula 1 ταξιδεύει ακόμα πιο ανατολικά, μέχρι την Ιαπωνία. Η θρυλική πίστα της Σουζούκα φιλοξενεί τον 14ο γύρο της σεζόν για μία μονομαχία που μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Μετά τον θρίαμβο του Sebastian Vettel και τη χαμηλή πτήση των «ασημί βελών»
της Mercedes στη Marina Bay, όλα μπορεί να συμβούν στους εναπομείναντες έξι αγώνες, μέχρι τον «τερματισμό» του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η πίστα της Σουζούκα κατασκευάστηκε πριν από μισό αιώνα από τη Honda με σκοπό να πραγματοποιούνται εκεί δοκιμές των επιβατικών μοντέλων της. Από το 1987 βρίσκεται στο καλεντάρι της F1 και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των οδηγών. Πρόκειται για τη μοναδική ανισόπεδη αγωνιστική διαδρομή στο σπορ, με πολλές προκλήσεις για τους οδηγούς και απαιτήσεις από τα ελαστικά αλλά και τις μονάδες ισχύος.

Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: όλο το παρασκήνιο από τη μάχη της Σιγκαπούρης, μία... διαφορετική συνέντευξη του Sebastian Vettel αλλά και αφιερώματα στις σημαντικές διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν επί ελληνικού εδάφους τις επόμενες εβδομάδες: το Ράλι Ακρόπολις,
το P.I.C.K. και το Art Of Motion.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved