Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρόταση για εκπομπή, το υπέρογκο ποσό και η άρνησή της
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρόταση για εκπομπή, το υπέρογκο ποσό και η άρνησή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τις προτάσεις που τις γίνονται για εκπομπές και κατά πόσο είναι σπάταλη.

Πρωινό θα έκανες; Γιατί κατά κάποιους σού έχουν κάνει προτάσεις…

«Τα τελευταία χρόνια έχω σχεδόν κάθε χρόνο μία πρόταση για καθημερινό και κυρίως για πρωινό. Κάνοντάς το σημαίνει ότι ανοίγω πάρα πολύ τα όριά μου και επειδή δεν ήταν και όνειρο ζωής δεν το τολμώ. Το να είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση πιο πολύ μου προκαλεί φόβο. Δεν θέλω την καθημερινή έκθεση. Η TV είναι ένα μέσο πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ χρήσιμο αλλά μπορεί να γίνει και πάρα πολύ επικίνδυνο. Ειδικά όταν είσαι σε εκπομπές τύπου lifestyle, λίγο αόριστες, που πρέπει κάθε μέρα να λες και την γνώμη σου...».

Αν και κάθε χρόνο βομβαρδίζεσαι από προτάσεις εσύ παραμένεις επιλεκτική λες και πρόκειται για χόμπι και όχι για δουλειά...

«Δεν μπορώ να μη δουλέψω γιατί το κάνω από 13 ετών και έχω μάθει να μην εξαρτώμαι από κανέναν. Μπορώ, όμως, να ζήσω και με λίγα. Άλλωστε, έχοντας περάσει μία δεκαετία που δούλευα από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί κοιμόμουν 3 ώρες κάθε βράδυ έχω απομυθοποιήσει κάποια πράγματα. Δεν αξίζει να δουλεύεις τόσο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ξυπνούσα σε πανικό για το τι είχα να κάνω και αυτό με παίδεψε πάρα πολύ».

Έχεις αρνηθεί πολλά χρήματα;

«Ναι, ειδικά για εκπομπή. Είναι και θέμα στόχων αυτό».

Είσαι σπάταλη;

«Δεν είμαι με την έννοια ότι θα πάω να ψωνίσω κάθε μέρα, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Όσο περισσότερα χρήματα βγάζεις τόσο οι υποχρεώσει μεγαλώνουν. Αγχώνομαι πάρα πολύ με την κατάσταση που ζούμε, δεν είμαι ανέμελη, όμως σκέφτομαι θετικά. Άλλωστε, ξέρω ότι μπορώ να ζήσω και με λιγότερα».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved