Σαμαρά για τον ρόλο της στους «9 Μήνες»: «Η Δάφνη νιώθει την απόρριψη των γονιών της»
Media

Σαμαρά για τον ρόλο της στους «9 Μήνες»: «Η Δάφνη νιώθει την απόρριψη των γονιών της»

Η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά «9 μήνες».

Με τον συγκεκριμένο ρόλο βουτάς κατευθείαν στα βαθιά, έτσι;

«Έχε υπόψη σου ότι εγώ δεν έχω ξανακάνει καθημερινό και δεν είχα ιδέα. Είναι δύσκολοι οι ρυθμοί, έχω καθημερινά 11ωρα γυρίσματα, γυρίζω σπίτι και έχω να μάθω για την επόμενη μέρα άλλες 20 σκηνές. Τις πρώτες εβδομάδες είχα "πελαγώσει", αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλό το κλίμα. Από την άλλη είναι πολύ όμορφο να έχεις δίπλα σου φτασμένοι ανθρώπους σαν τον κύριο Γαλανό και να ναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σε βάλουν μέσα στο κλίμα».

Σε αυτή τη σειρά υποδύεσαι τη Δάφνη.

«Η Δάφνη είναι μια 28χρονη κοπέλα που εργάζεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της αρέσει πολύ να βοηθάει τον κόσμο και συνεισφέρει στην κοινωνία. Ακόμη, στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει το γεγονός ότι θέλει να βρει τη βιολογική μητέρα της που την άφησε νεογέννητο στους θετούς γονείς της. Εκείνοι τη μεγάλωσαν πάρα πολύ καλά και είναι εύποροι. Δεν της έλειψε τίποτα».

Σκιαγράφησε μου την ηρωίδα που υποδύεσαι...

«Αυτή η κοπέλα έχει βαθιά μέσα της την έλλειψη της απόρριψης από τους γονείς της. Ναι μεν την παράτησε η μάνα της, αλλά δεν βρέθηκε δίπλα της και κανένας πατέρας. Από εκεί και πέρα νιώθει ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved