Συνατσάκη-Ουγγαρέζος: Προετοιμάζονται…
Media

Συνατσάκη-Ουγγαρέζος: Προετοιμάζονται…

Ο τίτλος της εκπομπής τους είναι κάτι που έχει προβληματίσει την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Και έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες ιδέες. Μια ιδέα είναι να φτιαχτεί ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με το ονόματά τους. Είναι κάτι που επεξεργάζονται, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη βρει συγκεκριμένο λογοπαίγνιο. Από την άλλη, υπάρχει πάντα η επιλογή να χρησιμοποιήσουν μια λέξη ή φράση που να παραπέμπει στη θεματολογία και το είδος της εκπομπής τους. Παρ' όλα αυτά, ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο τίτλο και αξιοποιούν τον χρόνο τους για τη διαμόρφωση του περιεχομένου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεχίσει το Ougga Challenge, ενώ και η Μαίρη Συνατσάκη θα έχει τη δική της στήλη στην εκπομπή. Επίσης, ο Βαγγέλης Περρής θα συμμετέχει ως παρουσιαστής σε κάποιο σημείο της εκπομπής που θα έχει να κάνει κυρίως με τον σχολιασμό γεγονότων και προσώπων, με τον δικό του ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο. Μία από τις ενότητες της εκπομπής θα έχει να κάνει με καθημερινές ζωντανές εξωτερικές συνδέσεις και πρωτότυπες φάρσες. Ένα πρόσωπο που ενδέχεται να αναλάβει αυτή την στήλη είναι ο Σταμάτης Ντιν Ντον Ντον, το ραδιοφωνικό ταίρι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που έχει γρήγορη ατάκα και ξέρει να διαχειρίζεται άψογα το live. Ένα ακόμη πρόσωπο που πέρασε από δοκιμαστικό αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ενταχθεί στην ομάδα είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Προετοιμασία γίνεται και για το τρέιλερ που θα προμοτάρει το νέο εγχείρημα της Μαίρης και του Δημήτρη. Έτσι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το κόνσεπτ θα έχει να κάνει με την πρώτη τους γνωριμία, πριν από εννέα χρόνιο, στο ΜΑD.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved