Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Η Μουρμούρα και η Νέα Υόρκη
Media

Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Η Μουρμούρα και η Νέα Υόρκη

Τελικά, μέχρι πότε θα βλέπουμε στη μικρή οθόνη τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Έχει ακουστεί ότι από τον Ιανουάριο δεν θα βρίσκονται στη «Μουρμούρα», λόγω του ότι θα μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη.

Ι.Τρ.: «Θα συνεχίσουμε στη σειρά μέχρι το τέλος του 2015. Έπειτα το δικό μας ζευγάρι θα ολοκληρώσει τπ δική του ιστορία και θα προστεθεί ένα καινούργιο με νέους χαρακτήρες και καταστάσεις. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχαν πράγματα τα οποία ανέβαλα για αρκετό διάστημα, λόγω του ότι ο χρόνος ήταν τρομερά περιορισμένος, Υπάρχει ένα κομβικό σημείο στη ζωή του καθενός μας όπου υπάρχει το δίλημμα του αν θα πας εκεί όπου σε πάει π ζωή ή αν θα πας τη ζωή σου εκεί όπου θες. Εγώ επέλεξα αυτή τη στιγμή να κάνω το δεύτερο. Όσον αφορά στο αν ήταν δύσκολη απόφαση, σαφώς και είναι δύσκολο να αποχωριστείς κάτι που έχεις αγαπήσει και έχεις αφιερώσει σχεδόν δυόμισι χρόνια της ζωής σου. Αλλά στη δουλειά μας έχουμε μάθει να δημιουργούμε κάτι, να το αφήνουμε να ζήσει και να σβήσει στο τέλος της σεζόν» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

Π. Βλ.: «Γράφονται πολλά πράγματα και νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν το τι θα κάνω. Πρέπει να ασχολούνται μόνο με αυτό που παρουσιάζω στη δουλειά μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση να πω ότι δεν θα συνεχίσω και για τέταρτη σεζόν, αλλά έγινε με απόλυτη αγάπη και συνεννόηση με το σταθμό μας. Θα συνεχίσω να κάνω νέα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τπ σειρά. Από αυτή τη δουλειά πήρα μια φόρα που δεν είχα. Και προσωπικά πάντα θα της δίνω την αξία που της πρέπει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved