Πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο του «Ρουά Ματ»
Media

Πρεμιέρα για τον 2ο κύκλο του «Ρουά Ματ»

Η καθημερινή ερωτική σειρά επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον Β’ Κύκλο  την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Ένταση, αγωνία, έρωτας, εκδίκηση και ανεξέλεγκτο πάθος κυριαρχούν στο δεύτερο κύκλο της σειράς ΡΟΥΑ ΜΑΤ που αναμένεται να μας καθηλώσει για ακόμη μια χρονιά. Οι εξελίξεις και πάλι, τρέχουν ιλιγγιωδώς! Η αστυνομική πλοκή είναι για δυνατούς παίκτες. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και πάλι με μία δόση μυστηρίου που θα κορυφώνει τις στιγμές και θα ανεβάζει την αδρεναλίνη. Νέα πρόσωπα μπλέκουν με τους αγαπημένους μας ήρωες και ανατρέπουν τις ζωές τους. Ο Αντρέας μέσα στον πανικό του να ξεφύγει, τραυματίζει άσχημα μια άγνωστη κοπέλα, τη Ρεγγίνα και προφυλακίζεται. Η Ρεγγίνα είναι μία όμορφη νέα κτηνίατρος, που με αφορμή αυτό το γεγονός, θα ερωτευτεί το Δημήτρη! Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος αλλά πόσο εύκολα θα αποδεχτεί κάτι τέτοιο η Ιωάννα; Ο Πέτρος, ο αδελφός της Ρεγγίνας, ηθοποιός του θεάτρου, θα γοητευτεί από μία αγαπημένη μας ηρωίδα και θα μπερδευτεί σε έναν αδιέξοδο έρωτα μαζί της, ενώ η Ρουμπίνη, παγιδευμένη στη σχέση της με τον Μάξιμο, φτάνει στα όρια της αφού δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά στο παρελθόν από την Μονεμβασιά. Ταυτόχρονα, θα γνωρίσουμε την Ηρώ, την καινούργια και μυστηριώδη μαγείρισσα στο εστιατόριο του Δημήτρη. Η Ηρώ, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα υφαίνει τον ιστό της για να παγιδέψει τον Δημήτρη και να πάρει τη θέση του. Ποιος θα τη βοηθήσει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της ;

Οι ισορροπίες στη ζωή του Μιχαήλ πάλι, έχουν εξαφανιστεί τελείως. Η Ευδοκία, μια γυναίκα «αράχνη», θα θελήσει να τον διαπομπεύσει και να τον εξαφανίσει από προσώπου γης. Είναι δε τόσο καλοστημένο το σχέδιό της, που η αγωνία μας θα κορυφώνεται ανά πάσα στιγμή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας νέος γείτονας, ο Μίλτος, θα εγκατασταθεί μαζί με την όμορφη γυναίκα του και τα δύο του παιδάκια, δίπλα στο σπίτι του Σάββα, η ζωή του οποίου θα γίνει άνω κάτω.

Ο Ηρόδοτος κι η Αλέξια από την άλλη, θα συνεχίσουν να διανθίζουν τις ιστορίες μας με το πηγαίο χιούμορ τους αλλά κάτι απρόβλεπτο θα τους μετατρέψει μέσα σε μία νύχτα στα πρόσωπα της ημέρας!

Όλα όμως αυτά καλύπτονται από ένα μεγάλο μυστικό που θα ανατρέψει τη θυελλώδη σχέση του Μάξιμου και της Ρουμπίνης. Ένα μυστικό που θα τους σοκάρει και θα τους αφήνει άφωνους!

Συγχρόνως, ο φόνος ενός άνδρα θα μπερδέψει την αστυνομία και θα ενοχοποιήσει πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο πραγματικός δολοφόνος είναι κρυμμένος καλά, όμως κάποια στιγμή θα κάνει το λάθος… Οι ζωές των ηρώων μας από την άλλη μέρα δεν θα είναι πια οι ίδιες. Οι ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα σαρώσουν τα πάντα. Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, καθημερινά από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου γιατί ΡΟΥΑ – ΜΑΤ… θα κάνουν μόνο οι δυνατοί παίκτες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved