Σιωμόπουλος: Το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, το άλµα bungee jumping 134 µέτρων και η δελεαστική πρόταση
Media

Σιωμόπουλος: Το ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, το άλµα bungee jumping 134 µέτρων και η δελεαστική πρόταση

Για τα ταξίδια που θα του μείνουν αξέχαστα αλλά και για τα extreme sports με τα οποία ασχολείται, μιλάει ο Ντίνος Σιωμόπουλος τον οποίο βλέπουμε καθημερινιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα».

Περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου ερχόµενος σε επαφή µε τη φύση. Τι παίρνεις από αυτό;

«Τα πάντα! Ενέργεια, κέφι, όρεξη, διάθεση, χαµόγελο, αισιοδοξία, ζωή. ∆εν θα µπορούσα να φανταστώ τον εαυτό µου µακριά από τα χόµπι µου, που σχεδόν αποκλειστικά έχουν να κάνουν µε τη φύση και αυτά που προσφέρει».

∆εν θα ήταν πιο χρήσιµο να συχνάζεις σε κοσµικά στέκια και να κάνεις δηµόσιες σχέσεις;

«Με εµένα δεν παίζει αυτό! Άσε που θεωρώ ότι από την ποιότητα της δουλειάς σου κρίνεσαι και αξιολογείσαι και όχι από τις δηµόσιες σχέσεις. ∆εν είµαι αρνητικός στο να έχω κοινωνικές σχέσεις µε κάποιους ανθρώπους από τον χώρο της δουλειάς, αλλά σε καµία περίπτωση δεν πιστεύω ότι µόνο αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις επαγγελµατικά».

Εκποµπή µε χόµπι θα παρουσίαζες;

«Προτιµώ να τα κάνω και όχι να τα παρουσιάζω! Θα σου αποκαλύψω όµως ότι µετά το πρόσφατο ταξίδι µου στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και το άλµα bungee jumping 134 µέτρων που πραγµατοποίησα -και ήταν ό,τι πιο τροµακτικό και εξτρίµ έχω κάνει- µε πήρε τηλέφωνο τηλεοπτικός παραγωγός και µου πρότεινε να παρουσιάζω µία εκποµπή µε όλα αυτά. Αρνήθηκα ευγενικά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved