Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάθε χρόνο νιώθω και καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάθε χρόνο νιώθω και καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα για την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον ALPHA. Πώς νιώθει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Φέτος είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είμαι γεμάτη ενέργεια. Επιπλέον, η νέα τηλεοπτική μου ομάδα με έκανε να νιώσω ασφάλεια από τα δοκιμαστικά κιόλας, κάτι που εύχομαι να επιβεβαιωθεί και στη συνέχεια. Δεν είχα ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα. Εκτός από αυτούς που θα είναι μπροστά από τις κάμερες, φέτος έχουμε φτιάξει μια πολύ δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. Αυτό το ομαδικό πνεύμα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πηγαίνω στο γραφείο και νιώθω πως χαιρόμαστε όλοι το ίδιο, ότι είμαστε όλοι μια γροθιά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια δεν ένιωθες ότι είχες ομάδα;

«Τα δύο πρώτα χρόνια δεν ήμουν το πρώτο βιολί ώστε να έχω τη δική μου ομάδα. Πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρονιά και ως έναν βαθμό πειραματική. Ήταν, θα έλεγα, μια εποικοδομητική περίοδος που με έκανε να εξελιχθώ.»

- Φέτος νιώθεις πιο έτοιμη;

«Κάθε χρόνο νιώθω και καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο - και εκεί στοχεύω. Αν πιστέψεις ότι τα γνωρίζεις όλα, έχεις χάσει. Σίγουρα έχω παραπάνω ώρες πτήσης στον αέρα, έχω κάνει περισσότερο μοντάζ, έρευνες και συνεντεύξεις. Ο χρόνος με βοήθησε να επικοινωνώ πιο αποτελεσματικά με τον σκηνοθέτη, τον διευθυντή φωτογραφίας και τον παραγωγό μου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Φέτος θα με πλαισιώνει ο Παύλος Σταματόπουλος, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια της εκπομπής, σε συνεργασία με την αρχισυντάκτρια Αθηνά Καμπάκογλου. Θα είναι επίσης η δημοσιογράφος Φλορίντα Πετρουτσέλι, που επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση, ο Στέφανος Μιλάτος, μοντέλο με διεθνή καριέρα και συνεργασίες από την Κέιτ Μος και την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι πασίγνωστους σχεδιαστές, αλλά και ο Πέτρος Κουσουλός, στον ενημερωτικό τομέα, που θα μας μεταφέρει νέα και ειδήσεις από την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα, αφού δεν μπορούμε να είμαστε αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Τέλος, η Νάνσυ Παραδεισάνου θα μας ξεναγεί στον κόσμο του lifestyle και ο εξαιρετικός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας στον κόσμο της γεύσης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved