Παρασκήνια από τα τρέιλερ του Mega
Media

Παρασκήνια από τα τρέιλερ του Mega

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα καμπάνια του Mega και παρασκήνια από τα τρέιλερ, όπου τα πρόσωπα του καναλιού πετούσαν στον αέρα!

Η παιδικότητα, η χαρά, η αγάπη, η ελπίδα, η αισιοδοξία είναι τα φετινά στοιχεία, που χαρακτηρίζουν τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Mega. Την καμπάνια που θα μας συντροφεύει αυτόν το χειμώνα και στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι τα πρόσωπα του καναλιού.

Το βασικό και κοινό χαρακτηριστικό των φετινών τρέιλερ είναι ένα, τοτραμπολίνο, πάνω στο οποίο θα δούμε να ανεβαίνουν οι πάντες και να ξεδιπλώνουν για τα μάτια μας μόνο το ταλέντο τους στις εναέριες κινήσεις!

Από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Τζένη Μπαλατσινού, τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και τον Άκη Πετρετζίκη μέχρι τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και πολλούς, πολλούς άλλους, γιατί, όπως κάποια στιγμή αναφέρεται στο τρέιλερ, όλοι θα βρίσκονται φέτος... «στον αέρα του Mega»!

Τα πρώτα γυρίσματα της καμπάνιας ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και ήδη έχουν γίνει και πάλι παιδιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αλλά και οι ηθοποιοί από τη σειρά «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου».

Τις επόμενες ημέρες για γύρισμα θα μπει και η ομάδα που θα την πλαισιώνει, δηλαδή οι Κώστας Μαρτάκης, Μαριέλλα Σαββίδου, Βαγγέλης Χαρισόπουλος και Σοφία Μανωλάκου. Το ίδιο ισχύει δε και για την παρέα της Τζένης Μπαλατσινού και της εκπομπής του κουτιού «Jenny-Jenny».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved