Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Αγαπώ πολύ τους συναδέλφους µου στην εκποµπή «ΣΚΑΪ στις 6»»
Media

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Αγαπώ πολύ τους συναδέλφους µου στην εκποµπή «ΣΚΑΪ στις 6»»

Το συναισθηματικό του δέσιμο με τους συνεργάτες του αλλά και τι ετοιμάζει στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Παρουσιάζεις ενηµερωτική εκποµπή µε έναν ιδιαίτερο τρόπο. Γιατί δεν ακολούθησες την πεπατηµένη;

«∆εν είναι απόφαση, είναι φυσικότητα. Κάτι που ενδεχοµένως δεν το γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν την εκποµπή είναι ότι ο παρουσιαστής έχει κάνει χιλιάδες ώρες ραδιόφωνο µε µεγάλους δασκάλους. Οφείλεται, κυρίως, στην απόλυτη ελευθερία που µου ’χει δώσει το κανάλι. Σε δυο - τρεις πολύ κρίσιµες στιγµές προσπάθησα να είµαι κάτι άλλο και το πλήρωσα, γιατί δεν ήµουν ο εαυτός µου. Αγαπώ πολύ τους συναδέλφους µου στην εκποµπή «ΣΚΑΪ στις 6». Έχω έναν εξαιρετικό αρχισυντάκτη και είναι φοβερό που οι συνάδελφοί µου ανέχονται πολλές φορές να τσαλακώνονται σε κάτι που δεν είναι βαριά ενηµέρωση. Όταν η Ελλη Τριανταφύλλου έρχεται και πιάνει κουβέντα δίπλα µου για χαλαρά θέµατα, είναι σηµαντικό. Αυτός ήταν και ένας λόγος που, όταν την άνοιξη υπήρχε έντονη κινητικότητα, εγώ επέλεξα να µείνω στον ΣΚΑΪ».

Έχεις ακούσει να λένε «ας κάνουµε κάτι σαν τον Μπογδάνο»;

«Έχω αρχίσει και το ακούω, αλλά µε το «σαν» δεν γίνεται. Αν σου πω «θα κάνω µια βραδινή εκποµπή σαν τον Πέτρο Κωστόπουλο», είναι χαµένη απ’ την αρχή».

Θα σου ταίριαζε.

«Ετοιµάζουµε κάτι παρεµφερές, αλλά µε πολλά διαφορετικά στοιχεία. Αγαπώ την αµερικανική τηλεόραση, αλλά αυτό είναι θέµα συνολικής αντίληψης. Είµαστε µια πολύ µικροαστική και στηµένη κοινωνία. Θυµίζουµε την γκόµενα που παντρεύεται, το παίζει καθωσπρέπει, πηγαίνει µε τη µισή πολυκατοικία και όταν βλέπει τη 17χρονη µε το hot pants λέει στον άντρα της: «Κοίτα πώς έχουνε γίνει». Τέτοιοι είµαστε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved