Κωνσταντίνος Μπογδάνος: « Ο Χαρίτος στο ντιμπέιτ θύµιζε λίγο τον νεκροθάφτη στο «Λούκυ Λουκ»
Media

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: « Ο Χαρίτος στο ντιμπέιτ θύµιζε λίγο τον νεκροθάφτη στο «Λούκυ Λουκ»

Για το πώς βίωσε τις δημοσιογραφικά κρίσιμες ημέρες που πέρασαν, για τον Πάνο Χαρίτο που ήταν ο συντονιστής του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών προεκλογικά αλλά και για τον λόγο που είχε βάλει τα κλάματα σε συνέντευξη που είχε δώσει σε ελβετικό κανάλι, μιλάει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος...

Πώς βίωσες δηµοσιογραφικά τις κρίσιµες ηµέρες;

«Το δηµοψήφισµα είναι ό,τι χειρότερο έχουµε ζήσει. Και δεν έχει να κάνει µε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είχε πει πως δεν θα το κάνει, ή ότι άλλο είπε και άλλο έκανε, ή ότι δεν µάθαµε ποτέ γιατί ψηφίζουµε. Το έγκληµα του δηµοψηφίσµατος είναι ότι, «παίζοντας» µε τη χώρα, µας δίχασε και έβγαλε τον χειρότερο κάφρο που δεν κρύβει πια αλλά φανερώνει ο Έλληνας».

Γι’ αυτό είχες δώσει µια συνέντευξη σε ελβετικό κανάλι, στην οποία είχες ξεσπάσει σε κλάµατα;

«∆εν είχε προβληθεί στην εκποµπή που είχα δώσει τη συνέντευξη. Βρήκαν το αµοντάριστο υλικό από το δελτίο του ίδιου καναλιού και το έπαιξαν. Τότε είχα σκεφτεί ότι «µαλ..., δεν είναι χώρα αυτή» και µε πήραν τα κλάματα».

Το ντιµπέιτ βοήθησε τους πολίτες;

«Όχι. Αλλά είχε ενδιαφέρον. Το ντιµπέιτ, µε αµιγώς τηλεοπτικούς όρους, ήταν όλεθρος. Ο Χαρίτος ήταν καλός στο ντιµπέιτ, ό,τι και να λέµε, διότι είναι η απόλυτη ηλεκτρική καρέκλα. Θύµιζε λίγο τον νεκροθάφτη στο «Λούκυ Λουκ», αλλά αυτό έπρεπε να κάνει».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved