Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για το επόμενο The Voice και το δέσιμο με…
Media

Μελίνα Ασλανίδου: Η αποκάλυψη για το επόμενο The Voice και το δέσιμο με…

Με ποιους από τους άλλους τρεις coaches από το The Voice ήρθε πιο κοντά η Μελίνα Ασλανίδου και τι αποκαλύπτει για τον επόμενο κύκλο του σόου;

Σου έκανε καλό το «The Voice»;

«Μόνο καλό μου έκανε, σε πολλά επίπεδα και προσωπικά και επαγγελματικά. Το είδα πολύ θετικά».

Και φέτος έστω και σε μικρότερο βαθμό, δέχτηκες πυρά από τηλεκριτικούς.

«Φέτος δεν δέχτηκα τόσες πολλές επιθέσεις. Ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα, ίσως να ήμουν και εγώ πιο ήρεμη. Οι άνθρωποι είμαστε καθρέφτες. Ό,τι εκπέμπουμε το εισπράττουμε στη συνέχεια. Αν εκπέμπεις φόβο, ανασφάλεια, τρόμο, είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σου πει πράγματα».

Θα είσαι στον επόμενο κύκλο;

«Η ενημέρωση που έχω από το κανάλι είναι ότι το επόμενο «The Voice» δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Εχω μια καλή σχέση με όλους στο σταθμό και γενικά με τους συνεργάτες μου, τον Αντώνη, τη Δέσποινα και τον Μιχάλη. Προς το παρόν δεν έχω κάτι καινούργιο να πω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ούτε κλείνω ούτε ανοίγω την πόρτα. Δεν ξέρω ακόμη. Όταν έρθει η στιγμή να κουβεντιάσουμε κάτι, θα το δούμε».

Με ποιον δέθηκες περισσότερο στο «The Voice»;

«Μπορώ να σου πω ότι ο Αντώνης και ο Μιχάλης είναι φίλοι μου. Και τη Δέσποινα την αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο. Την αγαπώ πολύ. Είναι τρεις προσωπικότητες πολύ δυνατές, τρεις άνθρωποι που εγώ αγάπησα και με αγάπησαν επίσης, γιατί δεθήκαμε μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία. Η Δέσποινα μου λείπει, γιατί έχω καιρό να τη δω. Τα αγόρια τα βλέπω πιο συχνά. Με τον Αντώνη κάναμε την τελευταία συναυλία μας στο Κατράκειο Θέατρο και, όποτε πηγαίνω στη Γλυφάδα, βρισκόμαστε. Τον Μιχάλη τον βλέπω καθημερινά, γιατί μένουμε στην ίδια πολυκατοικία».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved