Μελέτης Ηλίας: «Δεν είμαι σνομπ απλά δεν έτυχα όλα αυτά τα χρόνια να κάνω τηλεόραση»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Δεν είμαι σνομπ απλά δεν έτυχα όλα αυτά τα χρόνια να κάνω τηλεόραση»

Ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξή του εξήγησε πώς αποφάσισε να κάνει τηλεόραση καθώς εδώ και πολλά χρόνια κάνει μόνο θέατρο και κάποια γκεστ σε σειρές.

Μέχρι πρότινος είχατε κάνει ελάχιστα τηλεόραση: Διαφημίσεις, «Δέκα» και πρόσφατα «10η εντολή». Τώρα, έπειτα από μια εντατική σεζόν στη μικρή οθόνη, πώς σας φαίνεται; «Στην αρχή ήταν δύσκολα, καθώς το πρόγραμμα μου φορτώθηκε πολύ, μια και παράλληλα με τα πολύωρα γυρίσματα έκανα και θέατρο. Σιγά σιγά όμως και με τη βοήθεια των καλών συναδέλφων (η Ρένια και η Μίρκα, π.χ., ξέρουν καλά πώς να βοηθούν αποτελεσματικά έναν "καινούριο" στο πλατό...), τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν».

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν επιλογή σας να μην κάνετε τηλεόραση;

«Δεν είμαι σνομπ, απλώς συχνά στη ζωή πας όπου σε πάει η τύχη. Εγώ μετά την αποφοίτηση μου από τη δραματική σχολή έτυχε να συμμετέχω σε ομάδες και να κάνω συνέχεια θέατρο. Πρόβα - παράσταση, πρόβα - παράσταση, περάσανε τα χρόνια..Έπειτα, εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου χρόνο, επομένως μου ήταν αδύνατον να συμμετέχω σε τηλεοπτικά κάστινγκ. Τα έφερε όμως έτσι η μοίρα ώστε, όταν μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση και είδα ποιοι θα συμμετείχαν, να πω αμέσως ναι».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved