Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Δημήτρης είναι πιο συντηρητικός και στιβαρός»
Media

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Δημήτρης είναι πιο συντηρητικός και στιβαρός»

Η Μαίρη Συνατσάκη θα κάνει εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πώς νιώθει που θα έχει τον κολλητό της ως συμπαρουσιαστή;

« Νιώθω απίστευτη ασφάλεια. Γνωρίζουμε πού χρειάζεται ο ένας τον άλλον, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη ισορροπία γιατί αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Εχουμε, ωστόσο, πολύ διαφορετικές απόψεις για τη ζωή, αλλά σεβόμαστε ο ένας τις απόψεις του άλλου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ποιος είναι πιο συντηρητικός από τους δυο σας;

«Ο Δημήτρης είναι πιο συντηρητικός και στιβαρός. Από την άλλη, όμως, έχει κάποιες απόψεις που δεν θα περίμενες να έχει άνθρωπος που πιστεύει στην Εκκλησία όπως αυτός. Για παράδειγμα, μερικές φορές βρίζει, χαριτολογώντας, στην ουσία, όμως, δεν βωμολοχεί.»

- Τι θα δούμε στο «This is Spata Live» από τον ΑΝΤ1;

«Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική και σχολιαστική εκπομπή. Στόχος μας είναι όποιος ανοίγει τον δέκτη του και μας βάζει σπίτι του να αισθάνεται ότι είναι με την παρέα του. Δεν θα υπάρχουν πάνελ, ούτε θα είναι σε μοτίβο πρωινού. Οι συνεργάτες μας θα μπαίνουν στο στούντιο και θα παρουσιάζουν τη θεματολογία τους, θα γίνεται σχολιασμός, συν του ότι θα υπάρχει και το «Ouga Challenge» και διάφορα παιχνίδια. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Τεράστιος άσος στο μανίκι μας είναι ο Βαγγέλης Περρής. Εχει το τιμόνι της επιμέλειας και της αρχισυνταξίας και θα εμφανίζεται και live στην εκπομπή. Μάλιστα είναι από τους ανθρώπους που στο παρελθόν μου έχουν ασκήσει σκληρή κριτική και μου αρέσει γιατί θέλω να ακούω και τα αρνητικά. Επίσης μου αρέσει γιατί το έχει δει και ως ένα δικό του προσωπικό στοίχημα. Η ομάδα περιέχει ετερόκλιτες προσωπικότητες και θεωρώ ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με κάποιον από όλους μας. Μαζί μας θα είναι ο Σταμάτης Din Dan Done, η Σίσσυ Καλλίνη, η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Σπύρος Σαμοΐλης. Θα έχουμε μια άλλη οπτική στα πράγματα και γι’ αυτό θα ξεχωρίσουμε.»

- Πώς σου φαίνεται που η Ιλένια Ουίλιαμς, η σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, θα είναι στην εκπομπή σας;

«Ήμουν παρούσα σε όλα τα δοκιμαστικά και τις συζητήσεις. Η Ιλένια είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι και όμοιό της δεν υπάρχει εκεί έξω. Με τη δουλειά της θα αποδείξει ότι οι ίντριγκες είναι ενδιαφέρουσες τόσο όσο, αλλά όχι η ουσία του πράγματος. Ηταν με διαφορά η καλύτερη γι’ αυτό το κομμάτι που θέλαμε να παρουσιάζει και ένα νέο, φρέσκο, μορφωμένο και σοβαρό κορίτσι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved