Άκου τι είπαν βραδιάτικα ... έτοιμο για όλα!
Media

Άκου τι είπαν βραδιάτικα ... έτοιμο για όλα!

Ο θίασος της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, χωρίζεται σε πεντάδες (άντρες–γυναίκες) και καταφθάνει στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» για να μπει στο παιχνίδι.

Από τη μία, οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» με αρχηγό τον Κώστα Ευριπιώτη και μαζί του οι Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πάρης Σκαρτσολιάς, Κώστας Αποστολάκης, και απέναντι οι «Γυναίκες έτοιμες για όλα» με αρχηγό την Mαρία Φιλίππου και μαζί της οι Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Καρρά, Μαίρη Σταυρακέλλη και Πηνελόπη Πλάκα.Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Απόψε, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» επιστρέφει ...έτοιμο για όλα με σκοπό να αναστατώσει την prime time με μία θεατρική αναμέτρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved