«Η Μενεγάκη είναι πολύ “μάγκας”, τσακάλι» (Ποια το είπε;)
Media

«Η Μενεγάκη είναι πολύ “μάγκας”, τσακάλι» (Ποια το είπε;)

«Δεν τη φοβάμαι εγώ την Ελένη, την πιστεύω»

Η Ντέπυ Γκολεμά σε συνέντευξή της σχολίασε τις τηλεοπτικές εξελίξεις.

Την τηλεόραση φέτος θα τη «βουλιάξουμε»;

«Κοίταξε, κάναμε κάθε προσπάθεια. Νομίζω πως πάντα υπάρχει περιθώριο για πάτο, όπως υπάρχει και για βελτίωση. Προς το παρόν έχει γεμίσει μπουρμπουλήθρες...».

Ποια θα είναι η έκπληξη, πιστεύετε, φέτος;

«Εγώ θα ήθελα να είναι... η Ζήνα Κουτσελίνη. Είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ πολύ. Ξέρω ότι γνωρίζει πολύ καλά από τηλεόραση, τουλάχιστον την πίσω μεριά, και θα χαιρόμουν πολύ να τη δω να ξέρει και την μπροστά! Ξεκίνησε λίγο νωχελικά, ακόμα είναι νωρίς, όμως...».

Τη Μενεγάκη πώς την βλέπετε; Πιστεύετε ότι βαριέται;

«Ακόμα δεν έχει βρει το ρυθμό της αλλά δεν τη φοβάμαι εγώ την Ελένη, την πιστεύω. Είναι πολύ “μάγκας”, είναι... τσακάλι! Τώρα που έφερε και την κότα από την Άνδρο... δυνάμωσε η ομάδα!».

Τη Γερμανού, που είναι φίλη και κουμπάρα σας;

«Φίλη μου δεν είναι, είναι αγαπημένο πρόσωπο της ζωής μου, γι’ αυτό είμαι λίγο υποκειμενική και δεν θέλω να την κρίνω πολύ... Βέβαια, ίσως θα έπρεπε γι’ αυτόν το λόγο να είμαι πιο αυστηρή μαζί της, αλλά, ξέρεις, ο Φρέντυ είναι ένας άνθρωπος που υπάρχει μέσα στην ψυχή μου. Φαντάζομαι θα υπάρχει μέχρι να «φύγω» κι εγώ και δεν θέλω να την πειράζω. Κουμπάρα μου δεν τη λες εκτός κι αν θεωρείται έτσι επειδή μου χάρισε την Μπρούνα!».

Έκανε καλά που πήγε εκεί στο μεσημεριανό;

«Ναι, καλά έκανε. Αυτό το στάνταρ ότι απέναντι είναι το «θωρηκτό Ποτέμ-κιν» και να μην κουνηθούν άλλες βαρκούλες πρέπει κάποτε να τελειώσει. Μπορεί κάποια στιγμή το... θωρηκτό να βουλιάξει!».

Η Ντορέττα θα κάνει τον Λιάγκα φέτος να χάσει την πρωτιά; Εκείνος τώρα δημιουργεί μια ίντριγκα με τη Σταμάτη και την Ηλιάκη...

«Ναι, τα γνωστά αυτά που δημιουργούνται πάντα λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών. Κοίτα, δεν θεωρώ κανέναν αήττητο, γι’ αυτό και πρέπει να μην υπάρχει έπαρση! Έμαθα ότι μετά το τραγούδι τούς ζήτησαν από την Σκάλα του Μιλάνου!».

Είναι καλός «σκηνοθέτης» πάντως. Τα στήνει καλά!

«Ναι, “μαέστρος” είναι, το παίζει το βιολί καλά! Δεν ξέρω αν η Ντορέττα είναι το πρόσωπο που μπορεί να “βουλιάξει” τον Λιάγκα, είναι πάντως ένα νέο παιδί που αξίζει να πάρει την ευκαιρία του».

Η Σκορδά σάς αρέσει ως παρουσιάστρια;

«Η Φαίη είναι γενικά ένα καλό παιδί, πολύ καλό παιδί. Τη θυμάμαι τότε στο ALTER που είχε μια αγάπη και έναν σεβασμό. Είναι δείγμα ότι είναι καλό παιδί. Δεν με τρελαίνει, όμως».

Πιστεύετε ότι η Τατιάνα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει; Στην Τατιάνα... τατιανιές;

«Η Τατιάνα είναι πάρα πολύ σκληρή για να πεθάνει! Βασικά, είναι πολύ επαγγελματίας, μάγκας! Είναι μόρτισσα! Και τέλος πάντων δεν είναι και τυχαία η διαδρομή που έχει κάνει, ασχέτως αν μου αρέσουν ή όχι οι εκπομπές της».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved