Ευγενία Παναγοπούλου: Η αποχή από την tv και η ζωή στο Λονδίνο
Media

Ευγενία Παναγοπούλου: Η αποχή από την tv και η ζωή στο Λονδίνο

Η Ευγενία Παναγοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια.

Μετά τη «Ζωή της Άλλης», στην «Κλινική Περίπτωση» και τώρα στα «Σημεία και Τέρατα». Όλες αυτές οι εναλλαγές από το δράμα στην κωμωδία δεν προκαλεί σύγχυση στην ψυχολογία των ηθοποιών;

«Η ψυχολογία του ηθοποιού θεωρώ ότι είναι συνάρτηση άλλων πραγμάτων. Τα τελευταία χρόνια είμαι μέσα στην κωμωδία, είναι ένα προσωπικό στοίχημα που χαίρομαι, που έχει συνέχεια και διάρκεια».

Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό σου, διαπίστωσα ότι η τελευταία φορά που συμμετείχες στην τηλεόραση ήταν το 2011, στην «Κλινική Περίπτωση». Ισχύει; Θες να πεις ότι έχεις μία τετραετία να εμφανιστείς στο γυαλί;

«Η “Κλινική Περίπτωση” τελείωσε το 2013. Τα επόμενα δυο χρόνια έλειπα στο Λονδίνο και το 2015 που επέστρεψα και επανήλθα συμμετέχοντας για λίγα επεισόδια στο “Μάνα εξ Ουρανού”. Επομένως είχα μια διετία να εμφανιστώ».

Υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν έκανες τηλεόραση;

«Όχι, απλώς έφυγα στο Λονδίνο για σεμινάρια στην υποκριτική, θέλησα να μη με επηρεάσει η κατάσταση και να δοκιμαστώ σε κάτι ακόμα πιο δύσκολο, όπως το να παίζεις σε άλλη γλώσσα. Και τόσο απλά πήρα την απόφαση να τολμήσω. Και ξέρετε τι λένε για τον τολμώντα».

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει έναν ηθοποιό επιτυχημένο;

«Το σενάριο, η σκηνοθεσία ή ο ίδιος ο καλλιτέχνης; Και τα τρία! Όλα είναι χημεία και συνεργασία, φυσικά ξεχάσατε να πείτε τη διεύθυνση φωτογραφίας και το μοντάζ. Και τέλος τύχη!».

Πηγή: tvmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved