Λασκαράκη- Ηλίας: Αποκαλύπτουν τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Σόι σου»
Media

Λασκαράκη- Ηλίας: Αποκαλύπτουν τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Σόι σου»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας σε κοινή τους συνέντευξή αποκάλυψαν τις εξελίξεις της σειράς «Το σόι σου».

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια; Τι μας επιφυλάσσουν η Λυδία και ο Σάββας;

ΒΛ.: «Θα μας δείτε στο σπίτι μας με το υπόλοιπο σόι να εισβάλλει ενίοτε. Αυτό που νομίζω ότι θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, εκτός του μοναδικού σεναρίου, θα είναι και τα γκεστ, τα οποία φυσικά δεν μπορώ να αποκαλύψω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ».

Μ.Η.: «Σας τα μαρτύρησε όλα η Βάσω! Το μόνο που μπορώ κι εγώ να εγγυηθώ με τη σειρά μου είναι ότι θα χαρίσουμε άφθονο γέλιο μέσα από το σπίτι μας. αυτή τη φορά».

Πόσο σας επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Β.Λ.: «Δεν με επηρεάζουν τόσο ώστε να εξαρτάται η διάθεσή μου και όλη μου η καθημερινότητα από αυτό, αλλά ρωτάω να μάθω τι κάνουμε και πώς πάμε. Μου αρέσει να έχει ανταπόκριση η δουλειά στην οποία συμμετέχω, συνεπώς μου αρέσουν και τα νούμερα τηλεθέασης».

Μ.Η.: «Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία, μου αρέσει να τα βλέπω. Μου αρέσουν οι αριθμοί! Μάλλον, όμως, έχει να κάνει και με το ότι πηγαίνουμε καλά. Αν δεν πηγαίναμε, ίσως να μην ήθελα να τα παρακολουθώ».

Έχετε δεχτεί μεγάλη αναγνωρισιμότητα και ανταπόκριση μέσα από αυτό το σίριαλ. Σας φοβίζει μια μετέπειτα επαγγελματική τηλεοπτική αποτυχία;

Β.Λ.: «Δεν το έχω σκεφτεί έτσι ακριβώς. Ένα άγχος, όμως, και μια αγωνία στην αρχή της κάθε τηλεοπτικής σεζόν υπάρχουν! Σκέφτομαι πάντα ψύχραιμα και πως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Άλλωστε, π δουλειά μας έχει συχνά τα κάτω της και τα πάνω της...».

Μ.Η.: «Ούτε εγώ το σκέφτομαι έτσι. Μέχρι στιγμής έχω φανεί τυχερός και αυτό φάνηκε και από την επιλογή στο Σόι σου . Άσε που είμαι και πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά».

Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved