Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Πολλοί παθαίνουν γεροντοκαψούρα και καλό είναι να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»
Media

Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Πολλοί παθαίνουν γεροντοκαψούρα και καλό είναι να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Νέος κύκλος για τους Συμμαθητές. Εντελώς διαφορετικός, μιας και πλέον δεν θα ακολουθούν την πεπατημένη ενός προϋπάρχοντος σεναρίου. Σε ποια φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες αυτήν τη στιγμή;

«Έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για υα γυρίσματα. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζει το γεγονός ότι αλλάζει η μυθοπλασία, γιατί, από ι στιγμή που έχουμε τους ίδιους ήρωες, έχει ενδιαφέρον να δούμε ως θα εξελιχθούν» τόνισε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος στο Mytv.

-Ο Αριστείδης είναι ένας άνθρωπος που πέρυσι στάθηκε λίγο άτυχος στα προσωπικά του...

«Έκανε κακές εκτιμήσεις. Ξέρετε, το ποτάμι και τα νιάτα δεν γυρίζουν πίσω. Ο Αριστείδης μεγάλωσε ένα παιδί μόνος του, προσπάθησε στη δουλειά του και όλα πήγαν καλά. Αλλά τα χρόνια φεύγουν και η επιλογή που έκανε να παντρευτεί μία νεότερη είναι κάτι που πρέπει να έχεις αντοχή και δύναμη για να καταφέρεις να το κουλαντρίσεις. Εν πάση περιπτώσει, πολλοί παθαίνουν γεροντοκαψούρα και καλό είναι να είναι λίγο πιο προσεκτικοί.»

-Πιστεύετε ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο σε μία σχέση;

«Όταν κάποιος είναι40 και η άλλη 20, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια, η απορία είναι τι έχουν να πουν; Ο ένας είναι «μέντορας» και η άλλη «μαθητούδι». Όταν όμως είσαι 60 και η άλλη είναι 40, η διαφορά είναι τεράστια", ενώ τις αδυναμίες που έχει ο 60άρης δεν τις έχει η 40άρα.Όλα αυτά είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να μην του δίνουμε τόση σημαοία, αλλά το βρίσκουμε μπροστά μας..

- Τι κάνει κάποιον να συνάψει σχέση με ένα κατά πολύ νεότερο άτομο;

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τα δημιουργικά χρόνια του στη δουλειά του και στην ανατροφή του παιδιού του, όταν αποφασίσει στα 60-62 του να κάνει σχέση, δεν θα κοιτάξει τη συνομήλικη, διότι θέλει κάτι παραπάνω. Θεωρεί δε καλό να βρει μία μικρότερη, αφού έχει εξουσία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved