Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Οι άνθρωποι μου έπιαναν το χέρι κι ένιωθα μαγικά»
Media

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Οι άνθρωποι μου έπιαναν το χέρι κι ένιωθα μαγικά»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στο ΕΓΩ για το νέο της τόλμημα και τη νέα της εκπομπή, την οποία ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βάλει στο prime time του. Η εκπομπή μπορεί να φέρει τον περσινό τίτλο, «Της alfa τα ζυμώματα», ωστόσο το περιεχόμενό της δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. 

Και αυτό γιατί η εκπομπή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει πια βγαίνει εκτός στούντιο.

Νέα εκπομπή με τίτλο «Της alfa τα ζυμώματα», ένα cocept με εξωτερικά γυρίσματα. Πώς ήταν ως εμπειρία; Τι σου έλεγαν οι άνθρωποι που συναντούσες;

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα γυρίσματα αυτά ο κόσμος μας υποδέχτηκε πολύ θερμά, μας άνοιξε τα σπίτια του, την αγκαλιά του και την καρδιά του. Και αυτό δεν είναι κάτι που εισέπραξα μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Όπου πηγαίναμε, οι άνθρωποι μας αντιμετώπιζαν σαν να ήμαστε φιλοξενούμενοι στο σπίτι τους και, μόλις τελειώναμε το γύρισμα, ερχόταν όλο το χωριό φέρνοντας φαγητά και γλυκά, που είχαν φτιάξει στο σπίτι τους, έπαιρναν τραπέζια και καρέκλες και στηνόταν ένα ολόκληρο πανηγύρι. Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Ο κόσμος μας φερόταν σαν να ήμασταν φίλοι του, μας έλεγαν τα προβλήματα τους, μας μιλούσαν για τη ζωή στο χωριό, πώς κάνουν τα τραπέζια τους την Κυριακή και πώς μαγειρεύουν με αγάπη και μεράκι για τα μέλη της οικογένειάς τους. Ζήσαμε μοναδικές εμπειρίες".

Όλα αυτά θα σου έδωσαν τεράστια χαρά...

"Μου άρεσε αυτή η επαφή με τον κόσμο. Το ότι μου μιλούσαν με τόσο γλυκά λόγια και με κοιτούσαν στα μάτια με έκανε να νιώθω στο στοιχείο μου. Σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος. Μου έπιαναν το χέρι και ένιωθα μαγικά. Γυρίσαμε σε χωριά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, όπου οι άνθρωποι είναι φοβερά δοτικοί. Μας αγκάλιασαν με αγάπη".

Η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται από αυτή την Παρασκευή (23/10) στις 10.15 το βράδυ. Νιώθεις άγχος για τη βραδινή ζώνη;

"Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάμε καλά, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν πιστέψει σε αυτό, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θα ήθελα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Αυτή είναι η μόνη μου έγνοια".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved