Αντώνης Σρόιτερ: «Κανείς δεν θα µου πει ότι υπήρξαµε κατευθυνόµενοι ή διαπλεκόµενοι»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Κανείς δεν θα µου πει ότι υπήρξαµε κατευθυνόµενοι ή διαπλεκόµενοι»

Το μεγαλύτερο παράσημο του Αντώνης Σρόιτερ μετά από 22 χρόνια καριέρας, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, είναι ότι ο κόσμος δεν θα του πει ποτέ πως υπήρξε διαπλεκόμενος.

Τα ΜΜΕ πέρασαν µια πολύ σκληρή περίοδο. Σε προσωπικό επίπεδο, πώς τη βιώσατε;

«Είµαι 22 χρόνια σε αυτή τη δουλειά πλέον. Νοµίζω ότι αυτή η χρονιά ήταν η πιο έντονη και η πιο δύσκολη που έχω περάσει. Είχε τρεις εκλογικές αναµετρήσεις. Είχε δραµατικά γεγονότα για τη χώρα, που βρέθηκε πολλές φορές στο χείλος της καταστροφής. Είχε τεράστιο όγκο δουλειάς. Είµαι σε κατάσταση που, ενώ βρισκόµαστε στην αρχή της σεζόν, εγώ χρειάζοµαι διακοπές...»

Πάντως, οι δηµοσιογράφοι έχουν µπει στο µικροσκόπιο. Νιώθετε «βαρύ» το βλέµµα των τηλεθεατών;

«∆εν βάζω όλους τους δηµοσιογράφους σε ένα καλάθι. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά. Αυτό που µπορώ να πω -και σ’ το λέω χωρίς να κρύβω καµία έπαρση- είναι πως σε ό,τι έχει να κάνει µε τον Alpha και την παρουσία µου, τα σχόλια είναι θετικά. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά νοµίζω ότι το τελικό ισοζύγιο είναι καλό. Γι’ αυτόν τον λόγο είµαι περήφανος. Μιλώντας µε τον κόσµο στον δρόµο, κανείς δεν θα µου πει ότι υπήρξαµε κατευθυνόµενοι ή διαπλεκόµενοι ή ότι ανήκω σε ένα σύστηµα. Αν υπάρχει ένα παράσηµο να κρατήσω, είναι αυτό».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν δηµοσιογράφο να µείνει εκτός της διαπλοκής;

«Είναι εξαιρετικά εύκολο, διότι πάρα πολύ απλά η διαπλοκή είναι ένα πράγµα που στις ηµέρες µας έχει ξεπεραστεί από τα ίδια τα γεγονότα. Οι επιχειρηµατίες που υπήρχαν κάποτε και έλεγχαν τις επιχειρήσεις, τα γεγονότα και τα ΜΜΕ είτε έχουν αποσυρθεί, είτε έχουν αποδυναµωθεί, είτε έχουν βγει στη σύνταξη. Είναι κάτι που ήταν µακριά από εµένα όταν δεν ήµουν στην τηλεόραση και παραµένει µακριά από εµένα τώρα που είµαι».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved