Αργύρης Αγγέλου: Με ποιους από την παρέα του «Παρά πέντε» κρατάει επαφές;
Media

Αργύρης Αγγέλου: Με ποιους από την παρέα του «Παρά πέντε» κρατάει επαφές;

Ο Αργύρης Αγγέλου σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχή του από τη τηλεόραση και εξομολογήθηκε αν κάνει παρέα με τους συνεργάτες του από τη σειρά «Παρά πέντε».

Σου λείπει η τηλεόραση;

«Δεν μου λείπει να δω την φάτσα μου στην τηλεόραση, γιατί κάνω τώρα το παιχνίδι στον ΑΝΤ1 και στο παρελθόν συμμετείχα στο Dancing With the Stars. Αυτό που μου λείπει είναι να παίξω σε ένα σίριαλ».

Με ποιον από την παρέα του «Παρά πέντε» εξακολουθείς να κάνεις παρέα;

«Με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Με την Αγγελική Λάμπρη μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, αλλά δεν συναντιόμαστε το ίδιο συχνά, όπως και με τις υπόλοιπες φίλες μου που έχουν γίνει μανούλες».

Με την Ζέτα Μακρυπούλια έχετε επαφές;

«Με την Ζέτα έχουμε εμφανιστεί πέντε φορές μαζί στο θέατρο, οπότε δεν έχουμε χαθεί. Τα δύο τελευταία χρόνια που δεν δουλεύουμε μαζί δεν μιλάμε τόσο συχνά, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας».

Σε ρωτάω γιατί ο Γιώργος και η Ζέτα σε δηλώσεις τους είπαν ότι δεν μιλάνε πια τόσο συχνά...

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ρωτήσεις τον Γιώργο».

Μπήκες στον πειρασμό να ζητήσεις από τον Γιώργο να σου δώσει έναν ρόλο στην «Εθνική Ελλάδος»;

«Ούτε γιο αστείο δεν θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Νιώθω πολύ ευεργετημένα από τον Γιώργο, γιατί από τις τρεις σειρές που έχει κάνει, έχω παίξει στις δυο. Εμένα μου αρκούσε που θα ετοίμαζε κάτι καινούριο, γιατί είχε χρόνια να γράψει για την τηλεόραση. Όταν λοιπόν μου είπε ότι ετοιμάζει την Εθνική Ελλάδος, πέταξα από τη χαρά μου, γιατί θεωρώ ότι ο Γιώργος κάνει καλύτερη την ελληνική τηλεόραση».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved