Κάντο όπως ο Άκης: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα
Media

Κάντο όπως ο Άκης: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.30, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης Πετρετζίκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 2-6 Νοεμβρίου:

Δευτέρα 2/11: Με μία πρωτότυπη συνταγή για ψωμί ξεκινά το σημερινό επεισόδιο: ψωμί με παντζάρια και καρύδια. Στη συνέχεια, ο Άκης, μαζί με τον Θεοδόση Λειβαθηνό, ετοιμάζουν λαχταριστό μιλφέιγ με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς.
Τρίτη 3/11: Πεντανόστιμο γιουβέτσι με κεφτεδάκια μαγειρεύει σήμερα ο Άκης. Ο Άγγελος Λακάι –ο σημερινός καλεσμένος- προτείνει τόνο με μαρμελάδα μελιτζάνας.
Τετάρτη 4/11: Κολοκυθάκια γεμιστά είναι η πρώτη συνταγή του επεισοδίου. Ο Άκης όμως, τα γεμίζει με γαλοπούλα και μανιτάρια και το αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει. Η Αθανασία Καραντώνη έρχεται στο στούντιο και μαζί με τον Άκη μαγειρεύει κοτόπουλο με μαστίχα Χίου και πουρέ φιστικιού Αιγίνης.
Πέμπτη 5/11: Ο Άκης ετοιμάζει πίτσα με μανιτάρια αλλά δεν την βάζει στον φούρνο. Την βάζει στο τηγάνι και βγαίνει πεντανόστιμη. Μακαρονάδα με μπαρμπούνια είναι η δεύτερη συνταγή του επεισοδίου που προτείνει ο Κωνσταντίνος Κομορτζής.
Παρασκευή 6/11: Η κουζίνα μοσχοβολά, καθώς ο Άκης μαγειρεύει ανοιχτή κιμαδόπιτα με καραμελωμένα κρεμμύδια. Ο Βαγγέλης Ανδρεάκος μάς προτείνει νοστιμότατη κοτόπιτα.

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 μόνο στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved