Μαρία Μπεκατώρου: «Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι πως…»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι πως…»

H ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου φαντάζει ότι θα είναι σαν… παιδική χαρά όταν αποκτήσεις ένα παιδί.

«Το θέλω πολύ. Από την άλλη δεν είμαι εμμονική με αυτό. Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι θα γίνω καλή μαμά. Εχω δίπλα μου επίσης έναν πολύ καλό σύντροφο. Αλλά δεν έχω ούτε εμμονή ούτε τρέλα. Αν δεν γίνει, δεν έγινε. Προχωράμε τη ζωή μας. Είμαι με έναν υπέροχο άνθρωπο που με γεμίζει, με φροντίζει και είναι αφοσιωμένος στη σχέση μας. Ξέρω ότι και το παιδί να μην έρθει, θα είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι σαν μία ψυχή. Οπότε δεν με θλίβει η σκέψη ότι μπορεί να μη γίνω μητέρα. Δεν με στεναχωρεί βαθιά. Λέω απλώς μέσα μου «αχ, να είχα και ένα παιδί» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Πιστεύεις στο Θεό;

«Πάρα πολύ. Βαθιά Θεωρώ πως είναι δώρο Θεού το ότι είμαι σ' αυτήν τη δουλειά με μεγάλη επιτυχία και έχω εξελιχθεί από εκεί που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί. Σίγουρα και ο Αντώνης είναι επίσης δώρο Θεού στη ζωή μου.»

-Τι σου έχει προσφέρει ο Αντώνης;

«Είναι τα πάντα για μένα ο Αντώνης, η ζωή μου ολόκληρη.»

- Είναι πολύ εμφανές το έντονο δέσιμο που έχετε.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά και εκείνος και εγώ. Δεν ήταν μονόπλευρο το συναίσθημα. Είναι δυνατό ακριβώς γιατί είναι αμοιβαίο. Μου δίνει ισορροπία. Οταν γυρνώ σπίτι, ξέρω ότι δεν θα μιλήσω για τίποτα από όσα ζω. Θα φάμε, θα δούμε μια ταινία. Ζούμε απλά, όμορφα»

-Μαγειρεύεις;

«Βέβαια. Μαγειρεύω συνήθως το βράδυ, γύρω στη μία κάνω ένα φαγητό για δυο ημέρες. Όποτε μπορώ, τρώμε μαζί. Είναι ιεροτελεστία»

- Είσαι, να φανταστώ, η κλασική γυναίκα που έχει αναλάβει το νοικοκυριό και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια..

«Κι όμως, το μεγάλο μου ελάττωμα είναι πως είμαι ακατάστατη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved