Λιάγκας-Σκορδά: Σύντομα ο κόσμος τους θα γίνει πιο όμορφος!
Media

Λιάγκας-Σκορδά: Σύντομα ο κόσμος τους θα γίνει πιο όμορφος!

Στις 20 Ιουνίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όμως από τα μέσα Σεπτέμβρη ο κόσμος του ζευγαριού θα γίνει πιο όμορφος. Ο λόγος;

Έδωσαν τα χέρια Πέτρος Μπούτος, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Οι μελλόνυμφοι ζήτησαν εσπευσμένα ραντεβού την Παρασκευή με τον διευθυντή προγράμματος του Mega προκειμένου να καταλήξουν στην πρόταση που τους είχε γίνει από το κανάλι της Μεσογείων να αναλάβουν την πρωινή ζώνη. Είχαν ήδη προηγηθεί και άλλες συναντήσεις σε καφέ του Ψυχικού και το θέμα είχε κολλήσει στο οικονομικό. Στις απαιτήσεις, κυρίως, του Γιώργου Λιάγκα. Από το κανάλι δεν ήταν διατεθειμένοι να ξεφύγουν κατά πολύ από budjet που διατίθεται για τα πέντε παιδιά του "Όμορφου Κόσμου".
Οι ιθύνοντες του Μεγάλου καναλιού θεωρούν πως το ζευγάρι θα μπορέσει να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την πρωινή ζώνη. Ο Γιώργος μπορεί να υποστηρίξει εξίσου καλά την ενημέρωση και την ψυχαγωγία και η Φαίη να κινηθεί σε πιο light και gossip θεματολογία καλύπτοντας το «infotainment» μοντέλο που επιζητούν. Επίσης, οι υποστηρικτές τους στον σταθμό της Μεσογείων θεωρούν πως ο γάμος του ζευγαριού και η αναγνωρισιμότητά του είναι στοιχεία ικανά να φέρουν τηλεθεάσεις και να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα.


Η είδηση διέρρευσε χθες στους «πρωταγωνιστές» του «Ομορφου κόσμου το πρωί» και το κλίμα χθες στα παρασκήνια ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Κάποιοι μάλιστα από την ομάδα ζήτησαν από την παραγωγή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, για να δεχθούν την απάντηση ότι «σίγουρα κάποια πράγματα θα αλλάξουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι δεν θα ανανεώσουν»! Οσον αφορά το Alter, χθες θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι η Φαίη Σκορδά του χρόνου δεν θα βρίσκεται κοντά τους!

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved