Ρούμπος-Αγγελόπουλος: «Μας εμπιστεύτηκαν και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό»
Media

Ρούμπος-Αγγελόπουλος: «Μας εμπιστεύτηκαν και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό»

Τους δύο βασικούς ρόλους στην νέα σειρά «Οι Άσφαιροι» ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί Ζήσης Ρούμπος, που τον γνωρίσαμε από τη σειρά «Κάψε το σενάριο» του Mega και Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Οι «Άσφαιροι» είναι μια αστυνομική κωμωδία όπου οι δύο γκαφατζήδες ντετέκτιβ μπλέκουν άθελά τους σε περιπέτειες και τη... σκαπουλάρουν. Πρόκειται για μια κωμική σειρά λίγο ρετρό, με αισθητική που παραπέμπει στη δεκαετία του ‘70, η οποία γυρίζεται με κινηματογραφικό τρόπο σε μια Αθήνα που μοιάζει με τη δική μας», λέει στο «TV Εθνος» ο Ζήσης Ρούμπος ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά. «Τον περασμένο χειμώνα μας προτάθηκε από το κανάλι η ιδέα της αστυνομικής κωμωδίας. Μας εμπιστεύτηκαν και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Στη σειρά παίζουν νέοι, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί και πίσω από την κάμερα υπάρχουν έμπειροι άνθρωποι του κινηματογράφου. Κάνουμε μόνο εξωτερικά γυρίσματα και η γραφή των «Ασφαιρων» συνδυάζει το λεκτικό χιούμορ με το σωματικό, την γκάφα, τον σουρεαλισμό», προσθέτει.

Το αστυνομικό δίδυμο, ο Άγης Λίτσης και ο Θανάσης Φούγκας, είναι δύο αντίθετοι χαρακτήρες που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο πρώτος είναι χαλαρός, εξωστρεφής, αυτάρκης και παραμένει έφηβος. «Ο Φούγκας είναι συναισθηματικά αντίθετος από τον Λίτση. Είναι σαν ρομπότ. Τον μεγάλωσε μόνη της η μάνα του γιατί ο πατέρας του που ήταν ναυτικός πέθανε στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα ζει μαζί της. Και βέβαια παρεμβαίνει στη ζωή του», αναφέρει ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος που υποδύεται τον Θανάση Φούγκα. Οι δύο ήρωες μου θυμίζουν τον Βλαντιμίρ και τον Εστραγκόν από το θεατρικό έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό»».

Η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας του Alpha με ιστορίες αστυνομικής τρέλας, προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού. «Είναι χαρά μας που το κανάλι μας εμπιστεύεται αυτήν τη ζώνη. Θέλουμε η σειρά να αρέσει στον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό», λέει ο Ζήσης Ρούμπος, ενώ προσθέτει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Το γύρισμα της σειράς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με ανθρώπους που θαύμαζα και ελπίζω το κοινό να επικοινωνήσει μαζί μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved