Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν πληρώνω εταιρεία να μου στέλνει τα links από τα sites και τα αποκόμματα»
Media

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν πληρώνω εταιρεία να μου στέλνει τα links από τα sites και τα αποκόμματα»

Για τη ματαιοδοξία, το πώς αισθάνεται που φιγουράρει στα lifestyle έντυπα, λόγω της προσωπικής της ζωής, τον αυτοαναφορικό τίτλο της εκπομπής της στο Mega, τις... τηλεοπτικές καινοτομίες και τα κλισέ των ΜΜΕ μιλά η Τζένη Μπαλατσινού.

Με ρωτά -ως είθισται- τη γνώμη μου για τα δύο πρώτα επεισόδια του «Jenny Jenny», της λέω πως ο τίτλος μού φαίνεται κάπως αυτοαναφορικός. Απολογείται. «Είχα προτείνει διάφορους τίτλους. Ψιλοκόμπλαρα με το “Jenny Jenny”... Ήταν ιδέα της Έλενας Κατραβά. Με το που έπεσε στο τραπέζι, όλοι είπαν “το ’χουμε”. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», λέει γελώντας - μάλλον για να διασκεδάσει την αμυδρή ενοχή της. «Την ιδέα για τη συγκεκριμένη εκπομπή την είχα εδώ και καιρό.

Αλήθεια, όμως, γίνεται τηλεόραση χωρίς έστω σπαράγματα ματαιοδοξίας; «Το κεφάλαιο ματαιοδοξία το έχω καλύψει τα τελευταία 25 χρόνια. Πλέον έχω τη ματαιοδοξία να κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου.

Και αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση είναι κάτι που πραγματικά μου αρέσει. Είμαι εγώ, είναι ο τρόπος που θέλω να βλέπω τα πράγματα, ο τρόπος που τα αντιλαμβάνομαι και τα ζω. Δεν είναι καμιά βαρύγδουπη εκπομπή. Ούτε θεωρώ ότι στην τηλεόραση μπορείς να κάνεις καμιά φοβερή καινοτομία. Όλοι τα ίδια κάνουμε πάνω κάτω. Για μένα η εικόνα είναι πολύ σημαντική. Η αίσθηση της όρασης είναι η πιο δυνατή. Ένας ωραίος πίνακας, μια σκηνή από μια ταινία, ένα ηλιοβασίλεμα μπορούν να σε καθηλώσουν. Οπότε αν πετύχεις μια ωραία εικόνα και έχεις και μια θεματολογία που μπορείς να την υποστηρίξεις, έχεις ένα καλό αποτέλεσμα», λέει, και συνεχίζει εξηγώντας μου τη φιλοσοφία της σύμφωνα με την οποία απέχει από την αποκαλούμενη gossip θεματολογία τόσο στην εκπομπή όσο και στο site της.

Αναρωτιέμαι αν αντιστρόφως η ίδια παρακολουθεί σε άλλα sites και εκπομπές τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε ανάλογου ύφους δημοσιεύματα. Τη ρωτάω τι νιώθει. «Τίποτα δεν νιώθω. Καμιά φορά μπορεί να γελάσω. Είναι τόσο κλισέ αυτά που γράφονται κάτω από τις φωτογραφίες που και πάλι στην εικόνα μένεις. Δεν το ψάχνω, πάντως, αν αυτό με ρωτάς. Δεν πληρώνω κάποια εταιρεία να μου στέλνει τα links από τα sites και τα αποκόμματα από τα περιοδικά».

ΠΗΓΗ: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved