Μαρία Μπεκατώρου: «Δε μάλωσα με κανέναν»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Δε μάλωσα με κανέναν»

Γιατί είναι συνέχεια μες στην καλή χαρά η Μαρία Μπεκατώρου, πώς και δεν έχει μαλώσει με κανέναν μέχρι τώρα; Θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τον Δημήτρη Σταρόβα;

Από τα «Καρντάσιανς», φύγατε μόνη, σας ζητήθηκε, μαλώσατε;

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν μάλωσα με κανέναν, απλώς θα έκανα το "Σου Κου" και ήταν αδύνατον πια να συνδυάσω τα πάντα. Πάντως, κάποτε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και αν είμαι σε θέση να συνδυάσω όσα κάνω, τότε δεν θα τους πω όχι...».

Ακούγεστε πολύ... προσαρμόσιμη και πάντα σαν χαρούμενα Χριστούγεννα. Έτσι είστε πάντα ή είναι στιγμές που θέλετε να ξεσπάσετε;

«Είμαι πολύ προσαρμόσιμη, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στη ζωή. Είναι θέμα χαρακτήρα και μου βγαίνει φυσιολογικά αυτή η χαρά. Όταν όμως το θέλω, κλείνομαι στον εαυτό μου».

Έχοντας περάσει πλέον από διάφορους ρόλους στην τηλεόραση, τι θα θέλατε ακόμα να κάνετε;

«Στην τηλεόραση έχω κάνει πολύ περισσότερα απ' όσα ποτέ ονειρευόμουν και είμαι πολύ ευτυχισμένη, δεν έχω παράπονο. Το μόνο που θα ήθελα πλέον είναι να συνεχίσει να με βλέπει ο κόσμος, να του αρέσω και να μου δίνεται η ευκαιρία να δουλεύω με αξιοπρέπεια, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και ζούμε στην Ελλάδα της ανασφάλειας. Παρ' όλα αυτά, στην τηλεόραση γίνονται και πάλι αξιοπρεπή προγράμματα και οι θεατές τα βλέπουν. Άρα και εκείνοι διασκεδάζουν και πολλοί συνάνθρωποι μας βρίσκουν δουλειές. Ευτυχώς... Γιατί στην αρχή είχα τρομάξει. Τώρα νιώθω πιο αισιόδοξη...».

ΠΗΓΗ: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved