«Ρουα ματ»: Μάξιμος και Ιωάννα προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους
Media

«Ρουα ματ»: Μάξιμος και Ιωάννα προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

Οι εξελίξεις στη σειρά «Ρουα ματ» είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Ο Φίλιππος και η Μαρία βρίσκονται σε απόλυτη απόγνωση. Η Νεφέλη είναι άφαντη... Όλες οι υποψίες πηγαίνουν στον Αντρέα, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος πως τελικά ο επιχειρηματίας έχει απαγάγει τη μικρή. Όλα θα λυθούν λίγο αργότερα όταν ο Αντρέας συλλαμβάνεται μαζί με τη μικρή στην Αθήνα και ο Φίλιππος με τη Μαρία ειδοποιούνται για το συμβάν.

Το ζευγάρι θα καβγαδίσει για μία ακόμη φορά έντονα για τον χειρισμό της κατάστασης, καθώς ο νεαρός άντρας προτείνει σκληρές λύσεις που βρίσκουν κάθετα αντίθετη την αγαπημένη του. Ο Μιχαήλ καβγαδίζει με την Παυλίνα, που τον παρακολουθεί, της ξεφεύγει και περνάει όλη τη μέρα του με την Ευδοκία -Κατερίνα. Γυρίζει σπίτι τα ξημερώματα και αντιμετωπίζει τη θυμωμένη Παυλίνα.

Ο Πέτρος συνεχίζει να πολιορκεί τη Ρουμπίνη, ώσπου εκείνη του λέει πως είναι ερωτευμένη με άλλον. Η Ρεγγίνα συνεχίζει να φέρεται αλλόκοτα. Η Μαρία κι ο Φίλιππος φεύγουν στην Αθήνα για να βοηθήσουν την αστυνομία και να πάρουν την κόρη τους πίσω. Ο Κώστας προσπαθεί να καταλάβει τι αισθάνεται η Ηρώ για αυτόν, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ηρώ τον αποκρούει, αλλά μόλις εμφανίζεται ο Μάνος τον αρπάζει και ιόν φιλάει ερωτικά. Η Ρουμπίνη πέφτει πάνω στον Μάξιμο, στο γραφείο της Ιωάννας. Η Μαρία και ο Φίλιππος γυρνάνε στην Κύπρο με τη Νεφέλη, ενώ ο θυμός του Ανδρέα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Στο μεταξύ, ο Μάξιμος με την Ιωάννα συνεχίζουν να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους. Η Ρεγγίνα συνεχίζει να φέρεται περίεργα και ο Δημήτρης παραξενεύεται ακόμα περισσότερο. Η Ρουμπίνη αιφνιδιάζει τον Μάξιμο με μια επίσκεψη στο εργοστάσιο του, καθώς τον πετυχαίνει σε ακατάλληλη στιγμή... Η Ευδοκία με την επίσκεψη της στον Μιχαήλ τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και σαν άμυνα κάνει επίθεση στην Παυλίνα. Ταυτοχρόνως η Ρεγγίνα βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας την κατάσταση της. Παρ' όλα αυτά, όμως, παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει ένα βήμα για να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους με την Ιωάννα και τον Μάξιμο.

Η Ρουμπίνη τα μπαλώνει μπροστά στην Ιωάννα για τον λόγο που πήγε να δει τον Μάξιμο, ενώ ο Φίλιππος εκνευρίζεται έντονα με τον Ανδρέα και του επιτίθεται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved