Πέτρος Πολυχρονίδης: «Θέλω ο ‘Τροχός της τύχης’ να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν»
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Θέλω ο ‘Τροχός της τύχης’ να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν»

Για την σπάνια ασθένεια από την οποία έφυγε από τη ζωή η αδελφή του, την ξαφνική δημοσιότητα που βιώνει, το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα αλλά και τον άμεσο τηλεοπτικό του στόχο μιλάει ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» Πέτρος Πολυχρονίδης.

Εσύ πώς αντιµετωπίζεις την ξαφνική δημοσιότητα;

«Εγώ είχα συνηθίσει να αφορά µόνο τους άλλους... Τώρα αφορά και εµένα! Οφείλω να οµολογήσω ότι απολαµβάνω πολύ την αγάπη που µου δείχνουν, κυρίως τα παιδιά. ∆εν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι κάποιος µπορεί να µε βλέπει σαν σταρ. Σταρ παραµένει το ίδιο το παιχνίδι και όχι οι παρουσιαστές του. Εγώ απολαµβάνω κάποια οφέλη, όπως το να µε κεράσουν µια µπίρα (σ.σ.: γελάει)».

Από την πρώτη στιγµή µίλησες για τον χαµό της αδερφής σου από µια σπάνια ασθένεια, µε σκοπό να ευαισθητοποιήσεις. Είχε αποτέλεσµα;

«Είχε αποτέλεσµα. Με πλησίασαν πολλοί άνθρωποι µε το ίδιο πρόβληµα, που είχαν ανάγκη να µάθουν περισσότερα πράγµατα γι’ αυτή την ασθένεια. Επίσης, πολλοί συνάδελφοι µου είπαν ότι θα δώσουν χρόνο σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόµοιες καταστάσεις, ώστε να ενεργοποιήσουµε τον κρατικό µηχανισµό».

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόµενο τηλεοπτικό βήµα σου;

«Θα ήθελα να ολοκληρωθεί και φέτος «Ο τροχός της τύχης» και να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν».

∆εν θα σε ενδιάφερε κάποιο άλλο είδος εκποµπής;

«Νιώθω ακόµη πολύ καινούργιος σε αυτό που κάνω και δεν το έχω ευχαριστηθεί. Σου το λέω µε ειλικρίνεια. Αν δεν δώσουµε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα, δεν θα το ευχαριστηθώ!».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved