Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Κόβονται σειρές εξαιτίας πλασματικών νούμερων τηλεθέασης»
Media

Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Κόβονται σειρές εξαιτίας πλασματικών νούμερων τηλεθέασης»

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τις σειρές που πρωταγωνίστησε και τις επαναλήψεις.

Έχετε βγάλει χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

«Έζησα και ζω αξιοπρεπέστατα και άνετα. Να βγάλω δέκα διαμερίσματα όχι, δεν έβγαλα ποτέ. Είμαι χορτάτος, άλλωστε δεν θα πάρω και τίποτα μαζί μου!».

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστείτε στην prime time ζώνη και, μάλιστα, σε δύο σειρές σε επανάληψη: «Συμμαθητές» και «Ευτυχισμένοι μαζί»...

«Ναι, είμαι σαν το χάπι. Είναι μια σύμπτωση που δεν την καθορίζουμε εμείς. Οι επαναλήψεις δεν κάνουν απαραίτητα κακό, αφού μπορεί να δουν τη σειρά κάποιοι που δεν την είχαν δει».

Παρακολουθείτε τις επαναλήψεις;

«Έτυχε να δω μια-δυο φορές τους “Ευτυχισμένους μαζί” και, μάλιστα, αναρωτιόμουν “εμείς τα γυρίσαμε αυτά;”... Γελούσα και γελάω. Υπάρχουν κι άλλες σειρές που βλέπω στις οποίες δεν έπαιζα και πάλι γελάω. Είναι ευτυχισμένες στιγμές!».

Οι «Ευτυχισμένοι μαζί» είναι από τις σειρές που όσες φορές κι αν τη δεις θα γελάσεις...

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη κωμωδία όπως την ψήφισε ο κόσμος στο MEGA. Και το εισπράττεις κιόλας. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, τι θέλει, δηλαδή, ο κόσμος. Εμένα δεν μ’ ενδιαφέρουν τα μηχανάκια της AGB, τα οποία δίνουν πολλές φορές πλασματικά νούμερα και εξαιτίας τους κόβονται σειρές, αλλά και συνάδελφοι από αυτές... Υπάρχει μια ανακατωσούρα γενικότερα!».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved