«Άθικτοι»: Απόψε στον Alpha
Media

«Άθικτοι»: Απόψε στον Alpha

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 23.15 o Alpha θα προβάλει τους «Άθικτους», την 3η μεγαλύτερη επιτυχία του γαλλικού box office.
Τρυφερό και ανθρώπινο, το φιλμ των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς παίρνει μια τραγική αληθινή ιστορία και τη μετατρέπει σε μια αισιόδοξη ταινία. Οι «Άθικτοι» ήταν υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, ενώ απέσπασαν πλήθος βραβείων, αλλά και υποψηφιοτήτων σε διεθνή φεστιβάλ.

Ο Φιλίπ είναι ένας πλούσιος αριστοκράτης που έχει μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο. Επιλέγει για βοηθό στην καθημερινότητά του τον Ντρις, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες των προαστίων του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ’ όλες τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές θα καταλήξουν να μοιράζονται μια αληθινή και δυνατή φιλία χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, σε μια ιστορία που εκ πρώτης όψεως μόνο αστεία δεν είναι...

Οι «Άθικτοι» μιλούν για τη φιλία, τη χαρά και την απόκτηση καινούριων εμπειριών, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή! Εξαιρετικές ερμηνείες -από τον Φρανσουά Κλουζέ και τον Ομάρ Σι-, αισιοδοξία, αλλά και μελαγχολική ατμόσφαιρα σε μια ταινία που αντιμετωπίζει με χιούμορ και αξιοπρέπεια ένα δύσκολο και λεπτό θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved