Τζένη Μπαλατσινού: «Ο αληθινός κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος φως»
Media

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο αληθινός κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος φως»

Πώς νιώθει η Τζένη Μπαλατσινού που η εκπομπή της είναι πια στον τηλεοπτικό αέρα;

«Πολύ όμορφα! Αν και είμαστε πολύ στην αρχή, χαίρομαι που όλες μας οι προσπάθειες δείχνουν να αποδίδουν. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε μεστοί, γρήγοροι, άμεσοι, μέσα στην κα-θημερινότητα και την πραγματικότητα, χωρίς όμως να υποδυόμαστε ρόλους, θέλουμε να μιλάμε και να εμφανιζόμαστε όπως στην πραγματική ζωή, όπως θα μιλούσαμε, π.χ., στο σαλόνι του σπιτιού μας με φίλους» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Πού πιστεύετε πως διαφέρετε από τους... απέναντι σας;

«Ο στόχος μας είναι να μην είμαστε ποτέ κλισέ και να μην επαναλαμβάνουμε με τον ίδιο τρόπο πράγματα χιλιοειπωμένα. Επίσης δεν αγγίζουμε κουτσομπολιά σε καμία περίπτωση, ενώ θέλουμε ο φιλοξενούμενος μας να νιώθει άνετα, ζεστά και οικεία, ώστε να αποκαλύπτει αυθόρμητα πτυχές του εαυτού του που δεν έχει πολυεκθέσει. Και επειδή η εικόνα είναι που δίνει την πιο ισχυρή αίσθηση, εγώ και η ομάδα μου θέλουμε να είμαστε αληθινά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, γιατί, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα στον μικρόκοσμο μας, ο αληθινός κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος φως».

-Ποιους ονειρεύεστε να δείτε καλεσμένους στην εκπομπή;

«Με πολλή χαρά διαπιστώσαμε πως άνθρωποι που δεν πολυβγαίνουν στον φακό ανταποκρίθηκαν σε μας θετικά, κάτι που μας έχει δώσει φτερά. Ονόματα όμως δεν θέλω να σας πω, γιατί φοβάμαι πως θα το... ματιάσω. Μελλοντικά πάντως θα ήθελα να δω στην εκ-πομπή την Περιστέρα, τη γυναίκα του πρωθυπουργού. Πολύ θα ήθελα να μάθω πώς είναι για μια ανεξάρτητη γυναίκα σαν αυτή, με δύο παιδιά, να στέκεται στο πλευρό ενός ισχυρού άντρα..;»

-Εάν μπορούσατε να καλέσετε , κάποιον celebrity από το εξωτερικό, ποιον θα θέλατε να δείτε απέναντι σας;

«Την εκπληκτική κωμικό και παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις! Φοβάμαι όμως πως κάτι τέτοιο θα παραμείνει όνειρο - αν και δεν είναι κακό να ονειρευόμαστε, έτσι;» (γελάει)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved