Μπεργκιουζάρ Κορέλ: «Το να επιλέξεις να παίξεις σε ένα καλό έργο έχει γίνει ένα πραγματικό ρίσκο»
Media

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: «Το να επιλέξεις να παίξεις σε ένα καλό έργο έχει γίνει ένα πραγματικό ρίσκο»

Ο Μπεργκιουζάρ Κορέλ μιλά για τα μελλοντικά της σχέδια.  Τι θα κάνει μετά το «Karadayi»; 

«Το να επιλέξεις να παίξεις σε ένα καλό έργο έχει γίνει ένα πραγματικό ρίσκο και αυτή τη στιγμή δεν θέλω να ζήσω αυτόν τον πανικό» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.

-Πώς νιώθετε με τα σχόλια για τη μαγειρική σας;

«Βασικά όλοι έχουμε συνηθίσει τη γεύση από τη μαμά μας και ευχαριστιέμαι όταν έρχονται στο καφέ μου και λένε ότι «είναι όπως το φτιάχνει η μαμά μου, είναι σαν τα κουλουράκια της μαμάς μου».

-Στο γιο σας Αλί αρέσουν τα γλυκά που φτιάχνετε;

«Εγω δεν έτρωγα τα γλυκά που έφτιαχνε η μαμά μου στο σπίτι και το παιδί μου μου έμοιασε σ' αυτό. Ο Αλί παινεύει τα φαγητά που φτιάχνω, αλλά όχι τα γλυκά»

-Το να ανοίξετε καφετέρια ήταν πάντα το όνειρο σας;

«Ήταν μία περίοδος που δεν δούλευα, όταν άρχισα να φτιάχνω κουλουράκια και τα πήγαινα στα γυρίσματα της σειράς «Σουλεϊμάν» για να βλέπω τον Χαλίτ. Μετά άρχισα να κοιτάζω για χώρο, και έπιασα ένα μικρό καφέ στο Τζιχαλγκίρ. Ο καφές μας είναι πολύ ξεχωριστός και συνοδεύεται από χειροποίητα κουλουράκια.»

-Ο σύζυγος σας είναι χαρούμενος με την επιλογή σας;

«Φυσικά και του αρέσει. Άλλωστε, σε εκείνον δίνω πρώτα να δοκιμάσει τα φαγητά που φτιάχνω. Ο Χαλίτ φτιάχνει πολύ ωραίο παγωτό. Στο σπίτι φτιάχνει παγωτά με φρέσκα φρούτα, με ξύλα βανίλιας, με χωριάτικο γάλα. Επίσης, φτιάχνει πολύ ωραίο ριζότο, dressing για σαλάτα και μαρινάδα για κρέας. Εγώ ακόμα έχω τη μέθοδο της μαμάς. Μαγειρεύω και δοκιμάζω λέγοντας ότι κάτι λείπει ακόμα, ενώ ο Χαλίτ είναι ήρεμος, κατασταλαγμένος. Έτσι είναι και στη ζωή του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved