Ένα ...σόι που χτυπάει πρωτιές
Media

Ένα ...σόι που χτυπάει πρωτιές

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι ήρθαν φέτος για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, και επιβεβαίωσαν ότι... «σόι πάει το βασίλειο» και στην επιτυχία!

Κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν, η άγια ελληνική οικογένεια θριάμβευσε με τα στραβά και τα ωραία της, «χτυπώντας» πρωτιές. Και τη φετινή χρονιά συνεχίζει τη δυνατή της κούρσα και τερματίζει πρώτη στη ζώνη προβολής της, σε μια ζώνη μάλιστα που έγινε ακόμα πιο ανταγωνιστική μετά την μετακίνηση του «Μπρούσκο».
Τον Οκτώβριο, έναν μήνα μετά την πρεμιέρα της, η σειρά «Το σόι σου» αναδεικνύεται νικήτρια στο δυναμικό κοινό 15-44 καταγράφοντας μέσο όρο 25,7%.
Το πιο φανατικό κοινό της είναι οι γυναίκες ηλικίας 25-44 όπου σημείωσε μέσο όρο 31%

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, μας δίνουν ραντεβού κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 και στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι στον Alpha, με χορταστικές μερίδες γέλιου.
Tο μενού περιλαμβάνει όλα τα πιάτα. Σουρεάλ καταστάσεις για ορεκτικό, κωμικοτραγικά γεγονότα για κυρίως πιάτο, θανατηφόρες ατάκες για επιδόρπιο.
Καλή τους όρεξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved