Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Για τα κανάλια είμαστε ένα όνομα δίπλα σε ένα νούμερο»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Για τα κανάλια είμαστε ένα όνομα δίπλα σε ένα νούμερο»

Σοφά τα λόγια, που είχε πει κάποτε ο Γιώργος Λιάγκας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος, αν και δεν είχε ακολουθήσει τότε τον πρώτο στον ΑΝΤ1, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που το έκανε λίγα χρόνια μετά, παίρνοντας το μάθημά του...

Ήταν καλύτερα που δεν έκανες πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι;

«Το καλοκαίρι είναι μία ύπουλη τηλεοπτική περίοδος. Δεν υπάρχει σταθερό κοινό, σταθερές τηλεοπτικές ζώνες, δεν μπορείς να γνωρίζεις τι περιμένει ο άλλος που θα καθίσει να σε δει... Ο κόσμος το καλοκαίρι θέλει διακοπές και τίποτα άλλο».

Όταν τα θερινά σχέδια ματαιώθηκαν, φοβήθηκες μήπως από Οκτώβρη βρεθείς στον... πάγκο και δεν μπορέσεις να βρίσκεσαι στην 11άδα του προγράμματος του ΑΝΤ1;

«Δεν είχα καμία τέτοια αγωνία, ούτε ήθελα να βγω όπως να 'ναι στον αέρα, μόνο και μόνο για να... δέσω τον γάιδαρο μου. Αυτό που ήθελα ήταν να γίνουν όλα στην ώρα τους και όπως πρέπει».

Πώς αισθάνθηκες για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1; Μαζί με τον Τζώννυ Καλημέρης ήταν αυτοί με τους οποίους είχες μιλήσει και είχες υπογράψει συμβόλαιο. Αισθάνθηκες μετέωρος;

«Σε καμία περίπτωση. Έχω προσπαθήσει να είμαι συλλέκτης εμπειριών και συμπερασμάτων, έχω μάθει για ό,τι μου συμβαίνει να θεωρώ υπαίτιο τον εαυτό μου και να μη ρίχνω το βάρος σε κανέναν διευθυντή, σε κανέναν συνεργάτη. Κάτι ανάλογο βίωσα και όταν αποφάσισα να μην ακολουθήσω τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 και να μείνω στο Mega με επικεφαλής τον Πέτρο Μπούτο, που αποχώρησε από το κανάλι ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες».

Οπότε; Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα, που έχεις πάρει από την τηλεόραση;

«Ότι εσύ μπορεί να παίζεις για τη... φανέλα, όμως, τα κανάλια είναι μαγαζιά και όταν θα έρθει η στιγμή έτσι θα λειτουργήσουν, χωρίς συναισθηματισμούς. Ξέρεις τι μου έχει πει ο Λιάγκας και όσο σκληρό κι αν ακούγεται έχει δίκιο; Ότι για τα κανάλια είμαστε ένα όνομα δίπλα σε ένα νούμερο, τίποτα παραπάνω».

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεσαι πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1;

«Η μετάβασή μου από το Mega στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολη και χρειάστηκα χρόνο για να το συνειδητοποιήσω. Χάρη στη στήριξη των ανθρώπων του ΑNT1, κατάφερα να προσαρμοστώ γρήγορα».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved