Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα: «Σχεδόν κάθε μέρα ο Μάκης Πουνέντης χαρακτήριζε τα κιλά μου»
Media

Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα: «Σχεδόν κάθε μέρα ο Μάκης Πουνέντης χαρακτήριζε τα κιλά μου»

Για τα παραπανίσια της κιλά, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης μίλησε η Αντιγόνη Πάντα- Χάρβα στο TV Έθνος...

Στην εκπομπή «ΦΜ live» η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα διασκεδάζει με τα παιχνίδια, ενώ αρκετές φορές είναι αυστηρή στην κριτική της όταν σχολιάζει τις ενδυματολογικές επιλογές των διασήμων. «Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν δίνω σημασία. Όλοι, άλλωστε, είμαστε μέσα στη σόουμπιζ. Και για εμένα θα πουν κάτι. Όπως πέρυσι, π.χ., στην εκπομπή που παρουσίαζε η Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη, σχεδόν κάθε μέρα ο Μάκης Πουνέντης χαρακτήριζε τα κιλά μου. Εμείς γελούσαμε, απλώς προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς ενώ κρίνεις ένα ρούχο, κάνεις focus πάντα στα κιλά. Εγώ αυτό αποφεύγω να το κάνω. Αν παρουσιάσουμε μία γυναίκα με παραπάνω κιλά, δεν θα έλεγα "πώς έγινε έτσι", θα έλεγα ότι με τον σωματότυπο που έχει, το συγκεκριμένο ρούχο δεν την κολακεύει».

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τη φετινή σεζόν σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «ΦΜ Live». Η Αντιγόνη Πάντα-Χάρβα δίνει τη δική της εξήγηση. «Έχω εμπιστοσύνη στον Φώτη και στη Μαρία. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είναι λογικό στην αρχή της σεζόν, που βγαίνουν στον αέρα όλες οι εκπομπές, ο κόσμος να κάνει τις βόλτες του, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στους παρουσιαστές θεωρώ ότι εκεί θα γυρίσει».

Η πληθωρική παρουσιάστρια με τα εξτρίμ αξεσουάρ στα μαλλιά θεωρεί ότι συμμετέχει στην εκπομπή που της ταιριάζει 100%. «Είμαι στην κατάλληλη εκπομπή. Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση, πίστευα ότι δεν θα καταλάβει πολύς κόσμος το χιούμορ μου».

Όσο για τον ρόλο που έχει στην εκπομπή; «Είμαι η τρελή, ευχάριστα παχουλή όπως και στη ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved