Όλγα Λαφαζάνη: «Έχω βιώσει αδικία στη δουλειά μου»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Έχω βιώσει αδικία στη δουλειά μου»

Για την αδικία που έχει βιώσει στον εργασιακό χώρο όπου ζει τα τελευταία χρόνια αλλά και για το πόσο ανταγωνιστική είναι η ίδια, μιλάει η Όλγα Λαφαζάνη.

Στη δουλειά είσαι ανταγωνιστική;

«Κάθετα όχι, δεν είµαι ανταγωνιστική. Το λέω τόσο απόλυτα γιατί πιστεύω ότι ο καθένας µας µπορεί να προσφέρει συγκεκριµένα πράγµατα. ∆εν µπορούµε να τα έχουµε όλοι όλα. Όταν ένας άνθρωπος ξέρει τι µπορεί να προσφέρει, τότε δεν υπάρχει λόγος να είναι ανταγωνιστικός µε τους άλλους».

Αδικία έχεις βιώσει;

«Ναι, έχω βιώσει αδικία. Για παράδειγµα, έχω µπει στη διαδικασία να συµµετάσχω σε δοκιµαστικό και τελικά να πάρουν κάποιον άλλον χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια».

Η τηλεόραση είναι αξιοκρατική;

«Κάποιες φορές είναι και κάποιες άλλες όχι».

Τώρα πια δεν είσαι σκληραγωγηµένη;

«Πολλές φορές λέω ότι έχω σκληραγωγηθεί, ότι δεν µε αγγίζουν όλα αυτά και άλλα τέτοια. Τελικά δεν ισχύει. Αυτό το κλισέ ότι η τηλεόραση θέλει γερό στοµάχι ισχύει 100%. Ο κόσµος νοµίζει ότι ντυνόµαστε, βαφόµαστε και χαµογελάµε. ∆εν ισχύει. Η τηλεόραση είναι πολύ αρεστό επάγγελµα σε πολύ κόσµο και αυτό την κάνει πιο σκληρή από πίσω. Εχω δουλέψει πολλά πράγµατα που µε ενοχλούσαν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόµη µε επηρεάζουν πολλά».

Τι δυσκολεύεσαι περισσότερο να διαχειριστείς;

«Με ενοχλεί η αγένεια και η έλλειψη σεβασµού και σε επαγγελµατικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης, δεν αντέχω την επίδειξη ισχύος, ειδικά σε πιο αδύναµα πρόσωπα. Αυτά µε εξοργίζουν πιο πολύ και από την αδικία».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved