Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Από πέρυσι ασχολούµαι µε πιο πνευµατικά θέµατα και µε βοήθησε αρκετά»
Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Από πέρυσι ασχολούµαι µε πιο πνευµατικά θέµατα και µε βοήθησε αρκετά»

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις τραγικές ιστορίες που φιλοξενεί στην εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» μιλάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου...

Πόσο δύσκολο είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες σε µια εκποµπή που επηρεάζει ανθρώπινες ψυχές;

«Είναι µια πάρα πολύ σοβαρή διαδικασία. Θέλει πάρα πολλή ενσυναίσθηση. Πρέπει εκείνη τη στιγµή να µπαίνεις στα παπούτσια του άλλου. Να «φοράς» την κατάστασή του και να νιώσεις αυτά που αισθάνεται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο».

Εσείς πώς το καταφέρνετε;

«Ουσιαστικά αφήνω τον εαυτό µου να µπει µέσα σ’ αυτό που βιώνει εκείνη τη στιγµή ο άνθρωπος που έχω απέναντί µου. ∆εν πιέζοµαι για να το κάνω. Πάντα ήµουν από αυτούς που νοιάζονται για τους άλλους. Αυτό λένε και όλοι όσοι είναι κοντά µου. Έχω την έννοια της αλληλεγγύης σε πολύ έντονο βαθµό. Από πέρυσι ασχολούµαι µε πιο πνευµατικά θέµατα και µε βοήθησε αρκετά, µου έδωσε περισσότερα εφόδια».

Τι εννοείτε πιο πνευµατικά θέµατα; Ήρθατε πιο κοντά στην Εκκλησία;

«∆εν είναι µόνο η Εκκλησία. Είναι να ανακαλύπτεις τον λόγο που ζεις αυτή τη ζωή,για παράδειγµα. Τι υπάρχει µετά; Πώς µπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Πώς µπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου; Πώς να είσαι πιο αλληλέγγυος; Είναι µια µεγάλη κουβέντα... Όλοι µας οφείλουµε να εξελιχθούµε και να εξελίξουµε και το περιβάλλον µας, όσο µπορούµε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved