Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» vs «Η χρυσή πεντάδα»
Media

Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» vs «Η χρυσή πεντάδα»

Η ομάδα του «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» βρίσκεται απέναντι στη «Χρυσή πεντάδα» στο άκου τι είπαν!

Από τη μία οι ηθοποιοί της κωμικής παράστασης «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» που έχει για αρχηγό τον Αργύρη Αγγέλου. Μαζί του οι Ιουλία Καλογρίδη, Νέλλη Γκίνη, Θωμαΐς Ανδρούτσου και Μάριος Αθανασίου. Από την άλλη, η ομάδα της «Χρυσής πεντάδας», με πέντε αθλητές που τους ενώνουν οι προπονήσεις, τα μετάλλεια και ο πρωταθλητισμός. Αρχηγός τους είναι η 7η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Μορφούλα Ντώνα και μαζί της ο πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής, Λευτέρης Κοσμίδης, η πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής, Αλίκη Σμυρλή, η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved