Ο Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει τι γίνεται με την «Εθνική Ελλάδος»
Media

Ο Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει τι γίνεται με την «Εθνική Ελλάδος»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος πλέον έχει δοθεί στο νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, το «Δεν έχω λόγια» έχει αφήσει κάτι στη... μέση. Και φυσικά δεν είναι άλλη από τη σειρά «Εθνική Ελλάδος» της οποίας τόσο άδοξα σταμάτησαν τα γυρίσματα. Τι θα γίνει τελικά με τη συνέχεια των επεισοδίων και τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος ο δημιουργός;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντάει σε όλα στο «7 Μέρες TV». «Είχαμε προγραμματίσει να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, έκλεισαν οι τράπεζες και πάγωσαν οι διαδικασίες» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Όταν τα πράγματα άρχισαν να κυλούν ξανά ομαλά και το κανάλι μας είπε να ξεκινήσουμε, εμείς είπαμε «δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε». Τα τρία από τα επτά υπόλοιπα επεισόδια διαδραματίζονται εκτός Αθηνών και δεν μπορούμε να πάμε, γιατί έχουν ξεκινήσει τα θέατρα και τα γυρίσματα προϋποθέτουν να λείπουμε. Η άλλη λύση θα ήταν όχι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας, αλλά να πούμε ότι δεν θα πάμε σε κανένα παγοδρόμιο και άρα δεν θα δούμε ποτέ την ιστορία αυτών των γυναικών να εξελίσσεται σε ένα παγοδρόμιο, έτσι όπως ήταν το όνειρό μου από την αρχή».

Όλα αυτά που γράφτηκαν, ότι η σειρά τελείωσε, πώς τα αντιμετώπισες;

«Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής με τον κόσμο και πολύ ξεκάθαρος. Τα είπα πρώτη φορά στη Ναταλία Γερμανού στο «Namaste». Από εκεί και πέρα, δεν φέρω καμία ευθύνη για το τι μπορεί να γράφει ο ένας και ο άλλος, δεν ασχολούμαι καθόλου, ούτε θα σπαταλήσω ένα δευτερόλεπτο για να τους διαψεύσω, γιατί η δουλειά μου δεν είναι αυτή. Η δουλειά μου είναι να κάθομαι σε έναν υπολογιστή και να γράφω μια όμορφη ιστορία, έτσι όπως βγαίνει μέσα από την καρδιά μου».

Οπότε περιμένουμε αυτά τα επτά επεισόδια την επόμενη πλέον σεζόν...

«Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα τα βάλουμε κάτω με το κανάλι και την παραγωγή όταν έρθει η ώρα για να δούμε ακριβώς τι θα κάνουμε και πώς θα τα κάνουμε. Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε σε μια κινούμενη άμμο το τελευταίο διάστημα. Εγώ λέω αυτή τη στιγμή ποια είναι η πρόθεση όλων. Ελπίζω κι αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved