Νέες σειρές στον ΣΚΑΪ
Media

Νέες σειρές στον ΣΚΑΪ

Δύο νέες σειρές γεμάτες περιπέτεια και δράση κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.15 η νέα σειρά «Scorpion». Βασισμένη σε πραγματική ιστορία επικεντρώνεται στη ζωή του Walter O’Brien: μιας εκκεντρικής ιδιοφυίας που μαζί με τους συνεργάτες του στην ομάδα Scorpion αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ απέναντι σε κάθε κυβερνο-απειλή. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ο Toby Curtis, ο ειδικός σε θέματα συμπεριφοράς που μπορεί να διαβάσει και τον πιο «κλειστό» άνθρωπο, η Happy Quinn, θαυματοποιός της μηχανικής, και ο Sylvester Dodd, γκουρού της στατιστικής. Οι απίστευτες τεχνολογικές τους γνώσεις τους βοηθούν να λύνουν ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Οι κοινωνικές τους δεξιότητες όμως έξω από το γραφείο δεν είναι εξίσου ανεπτυγμένες – ευτυχώς που το κάθε μέλος της ομάδας ξέρει να λειτουργεί σε σύμπνοια με τις ιδιορρυθμίες των συναδέλφων του.

Πρωταγωνιστούν:Elyes Gabel (Walter), Robert Patrick (Cabe Gallo), Katharine McPhee (Paige), Eddie Kaye Thomas (Toby), Jadyn Wong (Happy), Ari Stidham (Sylvester)

Σενάριο - σκηνοθεσία: Nick Santora

Παραγωγή: Alex Kurtzman (παραγωγός των σειρών Hawaii Five-0, Alias κλπ), Roberto Orci, Nick Santora

Στις 23:15 έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η νέα σειρά “CSI: CYBER” .

Ένα “CSI” που έχει στόχο την εξιχνίαση κάθε παράνομης δραστηριότητας που έχει ως έδρα τον κόσμο του διαδικτύου. Επικεφαλής της Μονάδας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του FBI η πολυβραβευμένη ηθοποιός Patricia Arquette, η οποία υποδύεται την ειδική Πράκτορα Avery Ryan. Είναι υπεύθυνη για την Η Avery Ryan γνωρίζει από πρώτο χέρι πως η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει σε οποιοδήποτε σκοτεινό μυαλό να κρύβεται στις αχαρτογράφητες γωνιές του διαδικτύου και να διαπράττει εγκλήματα παγκόσμιας κλίμακας. Συνεργάτες της είναι ο πράκτορας Elijah Mundo, ένας εγκληματολόγος εθισμένος στη δράση, ο Daniel Krumitz, ο εσωστρεφής αλλά πανέξυπνος ηλεκτρονικός ερευνητής, ο Brody Nelson, ο χάκερ που άφησε την παράνομη ζωή για να βοηθήσει το FBI, και η Raven Ramirez, ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις δημόσιες σχέσεις. Όσο τα υπόλοιπα τμήματα του FBI ψάχνουν εγκληματίες σε σκοτεινούς δρόμους και μυστικά κρησφύγετα, η Ryan και η ομάδα της χτενίζουν το «βαθύ internet», όπου οι κακοί δεν έχουν όνομα, το παράνομο χρήμα δεν αφήνει ίχνη και τα πάντα μπορούν να πουληθούν και να αγοραστούν απλά με ένα κλικ. Πρωταγωνιστούν: Patricia Arquette (Special Agent Avery Ryan), James Van Der Beek (Elijah Mundo), Peter MacNicol (Simon Sifter), Charley Koontz (Daniel Krumitz), Shad Moss (Brody Nelson), Hayley Kiyoko (Raven Ramirez) Σενάριο – σκηνοθεσία: Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker Παραγωγή : Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony Zuiker, Pam Veasey, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved