Σαββίδου: «Οι τηλεοπτικοί μας αντίπαλοι είναι πολλά χρόνια μαζί κι έχουν "κολλήσει" ως ομάδα»
Media

Σαββίδου: «Οι τηλεοπτικοί μας αντίπαλοι είναι πολλά χρόνια μαζί κι έχουν "κολλήσει" ως ομάδα»

Η Στάλλω της "Εθνικής Ελλάδος" μιλάει για τα νέα της βήματα στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο "Kαλημερούδια" στο Mega με την Ντορέττα Παπαδημητρίου...

«Κατά τη διάρκεια της προβολής της "Εθνικής Ελλάδος" μου είχαν γίνει αρκετές προτάσεις για να λάβω μέρος σε εκπομπές. Τους άρεσε το κέφι μου, η αλέγκρα νότα μου, όπως μου έλεγαν. Δεν ήθελα όμως να τα μπλέξω. Όταν η σειρά αναβλήθηκε, αποφάσισα ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο. Με πήραν λοιπόν τηλέφωνο για να κάνω δοκιμαστικά για το πρωινό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, την οποία είχα δει μία φορά στο τηλεπαιχνίδι "Ελλάδα σ' αγαπώ". Πέρασα από πολλές οντισιόν. Μου έδωσαν τη θέση στο πάνελ και μου ζήτησαν δύο πράγματα: την αισιοδοξία μου και τις γνώσεις μου πάνω στην κοινωνιολογία».

«Για εμάς το πρωινό είναι ένας μαραθώνιος. Θα τον τρέξουμε και θα μας συνηθίσετε. Μάλιστα σιγά σιγά δένουμε και ως ομάδα. Οι τηλεοπτικοί μας αντίπαλοι είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν "κολλήσει" ως ομάδα. Το ίδιο προσπαθούμε και εμείς. Κάνουμε παρέα, κοινές εξόδους, αν και έχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά πολύ τρέξιμο με τις θεατρικές του παραστάσεις. Ήδη έχω καλέσει τα παιδιά στο έργο "Αναμείνατε στο ακουστικό σας", στο οποίο παίζω, στο θέατρο Ακάδημος».

«Η "Εθνική Ελλάδος" μου μοιάζει με τα "Καλημερούδια". Με τα κορίτσια της σειράς δεν γνωριζόμασταν, αλλά δέσαμε με απίστευτη γλύκα. Έτσι και με το πρωινό. Η Ντορέττα είναι για εμένα μια ανεξάρτητη γυναίκα που εμπνέει δυναμισμό. Ο Κώστας Μαρτάκης, εκτός του ότι είναι κούκλος, έχει απίστευτο χιούμορ. Η Σοφία Μανωλάκου έχει μια αφέλεια που με ξετρελαίνει. Όσο για τη Βίκυ Παγιατάκη; Τι να πω! Μου λέει με το "καλημέρα σας" ότι θα μου συμβούν αυτά κι αυτά. Είναι φοβερή. Τέλος, ευχαριστώ τη Ρένα της Φτελιάς, που για χάρη της έμαθα να φτιάχνω γίγαντες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved