Βίκυ Καγιά: «Δεν θα έκανα ξανά ζωντανή εκπομπή απλά για να κάνω τηλεόραση»
Media

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα έκανα ξανά ζωντανή εκπομπή απλά για να κάνω τηλεόραση»

Φέτος η Βίκυ Καγιά κάνει τηλεοπτικό comeback με το «Joy» στον Ant1. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Comeback δεν το λες κι εγώ θα ήθελα να επιμείνω σε αυτό. Δεν είναι μια εκπομπή στην οποία είμαι η κεντρική παρουσιάστρια, αλλά μια ομαδική δουλειά. Ήταν μια ιδέα του παραγωγού μας του Δημήτρη Αργυρόπουλου, τον οποίο τον ευχαριστούμε πολύ που αγκάλιασε αυτό το πρότζεκτ, γιατί είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί μια σχολή μόδας σαν την δική μας. Ήταν μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ με την εκπομπή την καθημερινότητα που ζω τα τελευταία 5 χρόνια στην σχολή» τόνισε στην Αγορά.

Δούκισσα Νομικού πως σου φαίνεται ως τηλεοπτική περσόνα; Έχετε κοινή αφετηρία αφού και οι δύο ξεκινήσατε από τις πασαρέλες.

«Η Δούκισσα είναι ένα πολύ όμορφο, γλυκό και φρέσκο κορίτσι με μια εξωτική ομορφιά σε μια Ελλάδα που οι περισσότερες κοπέλες είναι μελαχρινές. Έχει κάνει όμορφα πράγματα στην μόδα και μεταπήδησε στον χώρο της τηλεόρασης που θεωρώ πως της πηγαίνει πάρα πολύ. Το ότι δεν κυνήγησε μια καριέρα στο εξωτερικό είναι καθαρά δική της επιλογή, καθώς είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί γερό στομάχι για ένα μοντέλο. Άλλοι το αντέχουν κι άλλοι όχι, δεν είναι κάτι μεμπτό το να μην κάνει κανείς διεθνή καριέρα.»

-Ζωντανή εκπομπή θα ήθελες να ξανακάνεις; Έχεις στο βιογραφικό σου έναν «Πρωινό Καφέ» και ένα «So you think you can dance».

«Αν υπάρξει μια πρόταση που να σχετίζεται με την μόδα, θα την έβλεπα με μεγάλη χαρά. Δεν θα έκανα όμως ξανά ζωντανή εκπομπή απλά για να κάνω τηλεόραση. Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά αγαπώ και με αφορά. Κι αυτό είναι η μόδα. Δουλεύω στο χώρο αυτόν από τα 14 μου και πια η μόδα είναι μέσα στο DNA μου. Θέλω να καταπιάνομαι μόνο με πράγματα που ξέρω να υπηρετώ σωστά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved