Αυτό θα είναι το τέλος του Μπρούσκο
Media

Αυτό θα είναι το τέλος του Μπρούσκο

Αυτό θα είναι το τέλος του Μπρούσκο!

Η Δάφνη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Το βιβλίο της, αυτό που γράφει και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν και έχει τίτλο «Μπρούσκο», είναι το κλειδί. Ένα από τα πιο δραματικά αλλά και αμφιλεγόμενα πρόσωπα είναι ο Διαμαντής. Από εδώ και ατό εξής, επεισόδιο με επεισόδιο, θα ανακαλύψουμε πράγματα γι αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, θα δούμε ένα παρελθόν απάνθρωπο, γεμάτο από κακία και σατανικές κινήσεις. Τελικά, είναι ο Διαμαντής αυτός που δείχνει, θα υπάρχει γι' αυτόν συγχώρεση και επιστροφή; Το τέλος γι' αυτόν θα είναι οδυνηρό και όχι απλό. θα υποφέρει τόσο όσο έχουν υποφέρει εδώ και χρόνια όλοι οι άνθρωποι γύρω του. θα υποφέρει τόσο που μόνο λύπηση πια μπορεί να προκαλέσει και θα την έχει αυτή τη λύπηση από τα ανίψια του μόνο, γιατί τα παιδιά του μόλις ανακαλύψουν την αλήθεια γύρω από τη μητέρα τους θα τον μισήσουν. Ο Νεκτάριος με τον Πάτροκλο θα βρουν μια κοινή συνισταμένη, αυτήν της οικογένειας τους, αλλά ο ερωτάω του ενός για τη γυναίκα του άλλου μόνο οδυνηρές συνέπειες θα έχει. δυστυχώς και για τη Δήμητρα. Η Άννα στο τέλος θα βγει νικήτρια, δυνατή και με ένα παιδί στην αγκαλιά της, χωρίς το βάσανο του Πάτροκλου που. αν και μετανιωμένος, δεν θα θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό.

Η Κωνσταντίνα θα καταλάβει πολύ νωρίς το πόσο λάθος έκανε με τον Κίκη. Γιατί ο Κίκης δεν είναι ο αθώος ανθρωπάκος που την ερωτεύτηκε. Κρύβει κι αυτός τα δικά του ένοχα μυστικά. Η Κωνσταντίνα συνειδητοποιεί τι σημαίνει να μένει με κάποιον που αγαπάς και ποθείς, αλλά θα είναι πια αργά. Η Βασιλική επιτελούν θα νιώσει τι σημαίνει να είσαι μάνα και θα χαρίσει στον Μηνά αυτό που τόσο καιρό ήθελε, ένα παιδί, ενώ ο Μάρκος, αιώνια μεθυσμένος από το «Μπρούσκο» της Δάφνης θα μείνει για πάντα κοντά της, Η Χρυσάνθη από τη μια θα χάσει όλα αυτά τα αγαθά που με τόσο κόπο, ίντριγκα, ρίσκο και πονηριά πήγε ν' αποκτήσει, από την άλλη όμως θα κερδίσει κάτι που τόσα χρόνια είχε χάσει. Την ψυχική της ηρεμία, τη συγχώρεση και την αλήθεια. Δεν θα φοβηθεί να δει την αλήθεια κατάματα και η κάθαρση μπορεί να είναι επώδυνη γι' αυτήν, αλλά θα είναι λυτρωτική. Ο Νικηφόρος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι επικίνδυνος, είναι όμως και πολύ επιπόλαιος. γι' αυτό πολύ γρήγορα θα ξεσκεπαστεί και θα είναι από τους πρώτους που θα «γράψει» φινάλε.

Η Αναστασία τώρα. Η Αναστασία θα ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Όντως, όπως αποκαλύπτεται από μια έρευνα που κάνει ο Παύλος αλλά και ο Διαμαντής με τον Σήφη. ο Ματθαίος δεν είναι ο τρελά ερωτευμένος σύζυγοι ή μάλλον δεν είναι μόνον ο τρελά ερωτευμένος σύζυγος. Είναι πρώτα απ' όλα ένας τρομερά φιλόδοξος επιχειρηματίας, που προτεραιότητα του είναι η περιουσία και οι δουλειές του. Στο πλαίσιο αυτό η Αναστασία ήταν η γυναίκα που μπορούσε να του εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δόξα που ήθελε. Το παιδί που απέκτησαν είναι ένας Ματθαίου, αυτός και το παιδί είναι η αυτοκρατορία των Ματθαίων ενώ η Αναστασία είναι και θα μείνει μια Γιαννακά-κη και μάλιστα στο τέλος μια φτωχή Παννακάκη... Αλλά θα είναι αργά τόσο γι' αυτήν όσο και για τους υπόλοιπους. Ο Παύλος, μετά από αυτό που θα γίνει με τη Λούκια, μένει μόνος και με το παιδί για παρηγοριά, ενώ έρχεται όλο και πιο κοντά με τα παιδιά του που τα στηρίζει και επανορθώνει όσα άσχημα τους είχε προκαλέσει. Και πάμε στον κύριο κορμό της σειράς, που δεν είναι άλλο$ από τον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι έχουν ένα κοινό, την αγάπη. Η αγάπη που τους ενώνει δεν πρόκειται να σβήσει όσα κι αν περάσουν, και θα περάσουν πάρα πολλά. Η Μελίνα αγαπάει βαθιά τον Σήφη, τον νοιάζεται και θέλει το καλό του, ο Αχιλλέας όμως γι' αυτήν είναι το παν. είναι ο άντρας της, ο έρωτας της. ο άνθρωπος που για εκείνον λιώνει. Το ίδιο αισθάνεται και ο Αχιλλέας για τη Μελίνα, είναι το «Μπρούσκο» που τον μέθυσε με την πρώτη ματιά, από την πρώτη στιγμή που την είδε να χορεύει. Τίποτα δεν άλλαξε γι' αυτόν και τη Μελίνα, αιώνια ερωτευμένοι. Ο Σήφης μπορεί πάντα να έχει στην καρδιά του ιη Μελίνα, αλλά τον περισσότερο χώρο πια τον έχουν τα παιδιά του και η Όλγα. Με την Όλγα ο Σήφης βρίσκει τη στοργή και την κατανόηση που του έλειπε. Στο τέλος θα δούμε αυτά τα πρόσωπα να συμφιλιώνονται επιτέλους και να ζουν μια ζωή γεμάτη ηρεμία, που τόσο είχαν στερηθεί.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved