Γιώργος Βαγιάτας: «Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να γίνω ειδικός στο κουτσομπολιό»
Media

Γιώργος Βαγιάτας: «Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να γίνω ειδικός στο κουτσομπολιό»

Πώς ξεκίνησε η συνεργασία του Γιώργου Βαγιάτα με την εκπομπή Λόγω TiVis

«Αρχικά είχα συμφωνήσει να δουλεύω πίσω από τις κάμερες και μετά έκανα ένα κάστινγκ. Μου αρέσει να έχω και ως κάποιο βαθμό τον έλεγχο αυτού που κάνω. Δεν μου αρέσει απλώς να βγαίνω στον αέρα» τόνισε στο Mytv.

-Είχες άγχος στην αρχή για την εκπομπή, αφού η παρουσίαση ήταν κάτι καινούργιο για σένα;

«Πιο πολύ αγχώνομαι, γιατί η εκπομπή είναι καθημερινή. Πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς είναι στο ζωντανό καθημερινό αν μια μέρα δεν είσαι καλά; ας πούμε έχει γίνει κάτι, και εσύ πρέπει να είσαι στον «αέρα» χαρούμενος και με πολλή ενέργεια. Αυτό είναι το άγχος μου.»

-Έχει «δέσει» η ομάδα της εκπομπής;

«Πιστεύω ότι έχει «δέσει», και αυτό φαίνεται και από την αποδοχή του κόσμου. Κάποιοι ήμασταν τελείως άγνωστο ι μεταξύ μας. θέλει χρόνο να «δέσει» μια ομάδα. Πρόκειται για μία εκπομπή παρέας, όποτε σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να γινόμαστε παρέα.»

-Υπήρχαν κάποιοι ενδοιασμοί από την πλευρά σου, επειδή είναι μία ζωντανή σχολιαστική εκπομπή;

«Υπήρχαν σίγουρα ενδοιασμοί. Κατ' αρχάς, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που κάνω, καθώς εγώ είμαι κωμικός. Ένιωσα ότι θα είμαι μια χαρά όταν κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι εγώ εκατό τοις εκατό. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να γίνω ειδικός στο κουτσομπολιό ή να ξέρω από τηλεόραση. Μπορώ να έχω την οπτική που είχα και πριν από αυτή την εκπομπή και να είμαι ο εαυτός μου.»

-Όποτε στην εκπομπή υπάρχουν ρόλοι;

«Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι πρόκειται για μία εκπομπή που δεν θέλει να πάρει τόσο στα σοβαρά το lifestyle και την τηλεόραση, θέλει να σχολιάζει όπως θα σχολίαζε μία παρέα. Εμείς λοιπόν, προσπαθούμε πάντα να κάνουμε πλάκα και να παίρνουμε τα πράγματα ελαφρά. Δεν είναι αυτές οι εκπομπές όπως οι μεσημεριανές του παρελθόντος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved