Βίκυ Αλεξοπούλου: «Είμαι κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα»
Media

Βίκυ Αλεξοπούλου: «Είμαι κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα»

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης άνοιξε την πόρτα της... «Πολίτικης Κουζίνας» και σκόρπισε σε όλο τον κόσμο τα χρώματα και τα αρώματά της. Τώρα, ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα της... γαλλικής κουζίνας και μας προσκαλεί σε επίσημο δείπνο, στο εστιατόριο του... Mega.

«Μάλιστα Chef» είναι ο τίτλος αυτής της ολοκαίνουργιας κωμωδίας. «Θα σας παραδώσουμε και μαθήματα γαστρονομίας, γιατί τα πιάτα μας τα δημιουργούν καθημερινά στο σίριαλ αληθινοί σεφ, οι οποίοι δίνουν και τις απαραίτητες κατευθύνσεις και συμβουλές και στους ηθοποιούς μας» δηλώνει στο «TV Εθνος» η σεναριογράφος Βίκυ Αλεξοπούλου και συμπληρώνει: «Πρόκειται για μια καθαρόαιμη κωμωδία η οποία βασίζεται στο ρωσικό φορμάτ «Russian Kitchen», που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Φυσικά, η σειρά μεταφέρεται στους δέκτες μας αλά ελληνικά. Με την έννοια ότι έχουμε χρησιμοποιήσει το ξένο φορμάτ σαν μπούσουλα και από εκεί και πέρα η ιστορία που θα σας αφηγηθούμε θα είναι εντελώς προσαρμοσμένη στα δικά μας δεδομένα, στον δικό μας τρόπο ζωής, στη δική μας καθημερινότητα, στη δική μας νοοτροπία. Αλλωστε, η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως όποια σειρά δεν έχει προσπαθήσει να ακουμπήσει πάνω σε μας, στη σκέψη μας, στις συνήθειές μας, έχει αποτύχει παταγωδώς».

Η δημιουργός του «Μάλιστα Chef» αποκαλύπτει πως η σειρά γυρίζεται στα στούντιο Alfa στα Μελίσσια, όπου μια τεράστια έκταση έχει μεταμορφωθεί σε κανονικό εστιατόριο, του οποίου δεν θα βλέπουμε μόνο την κουζίνα αλλά και τον κυρίως χώρο, δηλαδή τη σάλα. «Είμαι κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, με την παραγωγή μας και με το πλατό το οποίο κατάφερε να φτιάξει για μας. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχεις να κάνεις με ένα κανονικό εστιατόριο ή με ένα εστιατόριο-πλατό. Πιστεύω πως έγινε ένα μικρό θαύμα και καταφέραμε μέσα σε ένα πραγματικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε και να στήσουμε μια υπέροχη δουλειά, η οποία θέλω να πιστεύω πως θα αρέσει στον κόσμο και πως οι τηλεθεατές θα την αγκαλιάσουν και θα την απολαύσουν» καταλήγει η Βίκυ Αλεξοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved