Βλεπάκη-Γιαννακίδης: «Κάναμε διαλογισμό για να βρούμε τίτλο εκπομπής»
Media

Βλεπάκη-Γιαννακίδης: «Κάναμε διαλογισμό για να βρούμε τίτλο εκπομπής»

Η εκπομπή της Δέσποινας Βλεπάκη και του Κώστα Γιαννακίδη θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του Μega και μάλιστα θα είναι live on tape δηλαδή μαγνητοσκοπημένη την ίδια μέρα που θα προβάλλεται. Αυτό οφείλεται στο κανάλι ή είναι και δική τους ιδέα; 

Κώστας: «Ε, δεν την λες ακριβώς και βραδινή ζώνη. Είναι η ζώνη ανάμεσα στο πρόγραμμα και στο τηλεμάρκετινγκ. Αλλά είναι της μόδας. Επίσης, δεν ξέρω για τη Δέσποινα, αλλά εγώ μόλις τώρα έμαθα τι είναι το live on tape. Νομίζω το ήθελε το κανάλι και με τη λογική που λέει ότι σε ένα ζωολογικό κήπο καλό είναι να υπάρχουν κάγκελα ανάμεσα σε σένα και στο λιοντάρι.»

Δέσποινα: «Τι να πω μετά τον Κώστα; Τα είπε όλα!»

-Ο τίτλος «Τι νέα;» πώς προέκυψε;

Κώστας: «Κάναμε διαλογισμό και γράφτηκε σε ένα συννεφάκι πάνω από το κεφάλι της Δέσποινας.»

Δέσποινα: «Έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι. Ψάχναμε κάτι απλό, εύχρηστο, που να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας και να φανερώνει την ταυτότητα της εκπομπής μας. «Τι νέα;» λοιπόν!

-Γενικά, τι είδους εκπομπή θα είναι αυτή;

Κώστας: «Αυτά τα λέει η Βλεπάκη καλύτερα. Έχει τα PR της εκπομπής και είναι και εκπρόσωπος Τύπου.

Δέσποινα (προς Κώστα): «Σ' ευχαριστώ, υπουργέ μου! Φιλοδοξούμε να χτίσουμε μια εκπομπή που να τα έχει όλα. Να ενημερωνόμαστε, να γελάμε, να προβληματιζόμαστε και να ανακαλύπτουμε πτυχές ανθρώπων που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι έχουν...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved