Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Πίξελ
Media

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Πίξελ

Μία κάμερα, 12 καλλιτέχνες. Η δουλειά τους, οι στιγμές τους, η σχέση τους με τα social media.

Ο Γιώργος Νανούρης, στο τρίτο επεισόδιο του ΠίξΕλ συναντά τον Γιώργο Καπουτζίδη στα γυρίσματα της «Εθνικής Ελλάδος», στο Κλειστό Γήπεδο Κέρλινγκ, στο Πέραμα.

Κάνουν βόλτα στο Θησείο και συζητούν για τις Σέρρες, εκεί όπου γεννήθηκε, τη Δραματική Σχολή, αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η επιτυχία. Οι ερωτήσεις πολλές. Οι απαντήσεις με χιούμορ και ειλικρίνεια: Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Eurovision; Ποια είναι η σχέση του με τα social media; Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν να κλείσει τον λογαριασμό του στο Twitter;

Τέλος, περπατούν στο Μοναστηράκι, περνούν από το μαγαζί που δούλευε ο Γιώργος Καπουτζίδης, από το οποίο εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα του στις «Σαββατογεννημένες», και κάνουν έκπληξη στον παλιό του εργοδότη.

Και όπως συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο, ο Γιώργος Νανούρης χαρίζει στον Γιώργο Καπουτζίδη ένα κινητό τηλέφωνο και του αναθέτει μια δημιουργική αποστολή: Να φτιάξει με αυτό ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα. Η τεχνολογία γίνεται προσωπική ματιά. Το βλέμμα του καλλιτέχνη γίνεται βλέμμα μας. Τα βίντεο και των 12 καλεσμένων του ΠίξΕλ θα είναι το αντικείμενο μίας έκθεσης ανοιχτής προς το κοινό, που θα διεξαχθεί μετά το τέλος των 12 εκπομπών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved